Ovo do sada niste videli! Poznati srpski glumci poslali pisma filmu "Za danas toliko": Evo šta su napisali (FOTO/VIDEO)

02.04.2024

12:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Umetnici su iskazali svoje oduševljenje ovim ostvarenjem na maštovit način

Ovo do sada niste videli! Poznati srpski glumci poslali pisma filmu "Za danas toliko": Evo šta su napisali (FOTO/VIDEO)
Copyright PromoJelena Anđelković/Altertise

Domaći film "Za danas toliko" reditelja Marka Đorđevića već nekoliko dana unazad izaziva pozitivne komentare publike koja nakon premijerne projekcije na FEST-u sada ima priliku da gleda film i u redovnim bioskopskim terminima.

Promo/Altertise
 

Topla priča o ljubavi i porodici koja, neopterećena svakodnevicom, zaljubljeno korača kroz život nije prošla neopaženo ni među našim glumcima koji su svoje utiske o filmu podelili javno, na nešto maštovitiji način. 

Promo/Jelena Anđelković
 

U vidu pisama upućenih filmu iskrene pohvale i oduševljenje za Đorđevićevo delo iskazali su Vesna Trivalić, Jovana Stojiljković, Milica Janevski, reditelj Raša Andrić i mnogi drugi.

Neka od pisama prenosimo u celosti:

Dušo,
Želim da ti napišem najlepše ljubavno pismo ali ne umem tako nežno, tako brižno i snažno kao ti. Mili moj, sad kad znam da si tu i za mene, ja ću ti dolaziti. Rekao si da mogu. Kad god mi ustrebaš. U slavu života,
Za danas toliko.
Vesna Trivalić

Promo/Altertise
 

Svima sam prenela utiske

Drago mi je da sam te upoznala na FEST-u. Ono veče je bilo posebno i magično! Imala sam osećaj kao da se znamo ceo život. Smejala sam se, rastužila... Pomerilo me je sve to. Podsetila sam se koliko volim ljude koji me okružuju, a opet i koliko nedostaju oni koji više nisu tu. Ipak, uz mnoštvo zagrljaja svih koji su se okupili te večeri zahvaljujući Tebi i u slavu Tebe, glavni utisak mi je zajedništvo, ljubav prema životu i bezbroj osmeha! I da, čujem da dolaziš u razne gradove širom Srbije. Svima sam prenela utiske i savetovala ih kako bi obavezno trebalo što pre da te upoznaju! Pripremi se, biće ih u velikom broju, sigurno!

Živeo mi!
Da traješ dugo u našim srcima
Jovana 
Promo/Altertise
 

Hvala vam na smehu i suzama

Milica Janevski obratila se Šarencima, porodici kao protagonisti filma, čije članove Vasu, Mocu, Višnju i Martu tumače Nikola Rakočević, Filip Đurić i Ivana Vuković i devojčica Miona Pejković.

Dragi Šarenci,
Za mene je ovaj film podsetnik na nekoliko stvari koje, vrlo često, zaboravljamo. A to su: ljubav, podrška, briga o drugima i prijateljstvo. Dokle god ima nekog da čupavce napravi i nekog da se oko istih okupi, život ima smisla! Hvala vam na smehu i suzama koje su proizašle iz lepote.
Volim vas,
Milica

Promo/Altertise
 

Pored reči glumaca, film je pozdravio i reditelj Raša Andrić šaljući pozdrave putem rezglednice. 
 
Dragi filmu "Za danas toliko" 

Gledao sam te relativno skoro i već mi nedostaješ. Znam te još dok si bio mali, još ni iz montaže nisi izašao, a već tada si bio božanstven. Nadam se da će te mnogo ljudi u Srbiji videti, ne zbog tebe nego zbog tih ljudi, jer si apsolutno lekovit. Ti ulivaš nadu, ti vraćaš polet, jednom rečju ti lečiš. Ne bih rekao da su Srbiji potrebni takvi filmovi, rekao bih da su Srbiji neophodni samo takvi filmovi.

Mnogo pozdrava iz Bugarske,

Tvoj Raša
Promo/Altertise
 

Film "Za danas toliko" donosi priču o Šarencima koji spremajući im omiljene kolače - čupavce mame najstarijeg brata da se vrati kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Pored pomenutih Filipa Đurića, Nikole Rakočevića i Ivane Vuković, u filmu igraju i Goran Bogdan i Milica Jovović. Značajnu ulogu u ovom ostvarenju nosi i sama muzika, kao poseban segment. Muzika je, kako kažu autori, važna jer je najdirektniji put do emocija gledalaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike