Ivan Bosiljčić otkrio koja glumica bi mogla da zameni Slobodu Mićalović u filmu "Jorgovani": Ovo ime niko nije očekivao (FOTO/VIDEO)

21.03.2024

07:20

0

Autor: Dejan Ćirić

"Ako je Kustrurica uspeo obe da ih spakuje u kadar, pa pristao bih i ja na isto", rekao je glumac

Ivan Bosiljčić otkrio koja glumica bi mogla da zameni Slobodu Mićalović u filmu "Jorgovani": Ovo ime niko nije očekivao (FOTO/VIDEO)
Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Glumac Ivan Bosiljčić je u filmu “Jorgovani” ostvario zapaženu glavnu ulogu, a sjajno mu je parirala Sloboda Mićalović. Film je već stekao regionalnu popularnost, a i pre premijere društvenim mrežama su se širile scene Ivanove i Slobodine efektne glume.

Promo/Košutnjak Film
 

Posebno se priča o sceni sa kraja, kada Katarina (Sloboda) peva Igoru (Ivan) “Kad zamirišu jorgovani”, hit Dina Merlina i Vesne Zmijanac.

Ivan i Sloboda su se našli pred kamerama nakon dosta godina, od rada na seriji “Ranjeni orao”.

24sedam/Ivan Mitić
 

Mislim da bi tu bilo mesta za obe

Mnogima su omiljen glumački par, a Ivan je prilikom gostovanja u emisiji beogradskog Radija S imao simpatičan odgovor na pitanje - ko bi mogao da zameni popularnu Bobu?

- Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči - odgovorio je Ivan i aludirao na saradnju dve glumice u filmu “Mlečni put” Emira Kusturice.

Profimedia
 

- Eventualno bih se oslonio na Kusturičin ukus, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto - s osmehom je priznao Ivan, piše portal Lepa i srećna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike