Kusturica otkrio radnju svog novog filma: Ljubavna priča između neobičnog odžačara i devojke primorane da postane prostitutka

01.04.2024

08:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Glavni junak se pored svog primarnog posla bavi i "inženjeringom lakog hoda"

Kusturica otkrio radnju svog novog filma: Ljubavna priča između neobičnog odžačara i devojke primorane da postane prostitutka
Emir Kusturica - Copyright Profimedia

Reditelj Emir Kusturica rekao je u intervjuu za TASS da je odabrao Soči za mesto snimanja svog novog filma "The Engineer of Easy Walks".

ATA Images/Zorana Mandić
 

Prema njegovim rečima, film govori o mladiću koji radi kao odžačar, ali se istovremeno bavi "inženjeringom lakog hoda", što znači da ide u šetnje sa onima kojima je potrebno društvo.

Spasavanje bolesnog brata

- Gde god želite, on će da ide sa vama, jer je dobra osoba. Postoji, međutim, problem. Zaljubljuje se u prelepu mladu devojku koja je u nevolji, ima problematičnog oca. Izgubio je sav svoj novac, čak i ona sredstva koja su prikupljena za njenog bolesnog brata. Novac je bio namenjen spasavanju dečaka - otkriva reditelj i dodaje:

- Da bi platila lekarima, ova mlada žena odlučuje da sama zaradi novac tako što će da postane prostitutka. Ona odlazi u Sankt Peterburg, glavni junak joj gubi trag. Zatim se i on seli tamo i postaje dostavljač pica da bi preživeo, a sve ostalo videćete u filmu.

ATA Images/M.K.
 

Kusturica ističe da planira da snima i filmove u Kazanju, Sankt Peterburgu i Sibiru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike