I oni koji ne vole Rajana Goslinga zavoleće ga u "Kaskaderu": Pomalo blesav film pun adreanlina i vratolomija (FOTO/VIDEO)

16.03.2024

18:00

0

Ovo ostvarenje pohvalio je i čuveni Stiven Spilberg

I oni koji ne vole Rajana Goslinga zavoleće ga u "Kaskaderu": Pomalo blesav film pun adreanlina i vratolomija (FOTO/VIDEO)
Rajan Gosling u filmu "Kaskader" - Copyright Profimedia

Svetska premijera filma "Kaskader" sa Rajanom Goslingom i Emili Blant u glavnim ulogama održana je u Teksasu na SXSW (South by Southwest) festivalu. Reakcije publike su više nego fantastične.

Profimedia
 

- “Kaskader je jedna od najboljih akcionih komedija u poslednjih nekoliko godina. Ako su "Tropska oluja" "Smrtonosno oružje" i "Fletch" imali dete, onda je to ovo. Čista zabava. Rajan Gosling je ovde bolji nego u "Barbi" - napisao je jedan od fanova na X mreži.

Rajan Gosling dobar komičar

Drugi je dodao sledeće:

- "Kaskader" je ono što volimo gledati u velikoj akcionoj romantičnoj komediji a ujedno ovaj film dodatno dokazuje zašto Rajan Gosling kao komičar ne može razočarati. Njegova hemija s Emili Blant je puna elektriciteta. Kaskaderski rad je izvanredan. Ovo ne deluje samo kao slavlje za kaskadere, već i za celu ekipu. #SXSW“.

 

Oduševljenje ovim filmom samo se niže na društvenim mrežama:

- Volim "Kaskadera". Volim ga. Ne mogu prestati razmišljati o njemu. Jedan od najšarmantnijih filmova koje sam pogledao u poslednjih nekoliko godina.

Upoređuju ga sa "Dobrim momcima"

Jedan od fanova koji je pogledao film uporedio ga je sa filmom "Dobri momci".

- Najbliže što je Gosling snimio nečemu poput film "Dobri momci", ova akciona komedija je ljubavno pismo kaskaderima i šarmantno staromodni film za romantičan dejt. Uglavnom pokazatelj Goslingovih čari filmske zvezde.

Takođe jedan od gledalaca je primetio da film pršti od adrenalina i vratolomija.

- "Kaskader" je čisti adrenalin od početka do kraja! Vratolomije su potpuno sulude, kao što i trebaju biti. Rajan Gosling i Emili Blant imaju sjajnu hemiju, ali humor i muzika su ono što čine ovaj film nečim posebnim. Najbolja upotreba pesme "All Too Well Taylor Swift!" #TheFallGuy #sxsw“.

Jedan od fanova smatra da je film "blesav"

- "Kaskader" je blesavo neumoljivo slavljenje ekipe. Ideja da hiljadu talenata (koje je lako prevideti) mogu pomoći u ostvarenju ludog projekta i stvaranju novih snova za filmofile. Rajan Gosling i Emili Blant su dinamit. Vratolomije su apsolutno predivne #SXSW“.

Filmom oduševljen i Stiven Spilberg

Ovim filmom nisu oduševljeni samo obični fanovi. Na dodelama Zlatnih globusa Goslingu je prišao Stiven Spilberg, zagrlio ga i rekao kako je upravo pogledao "Kaskadera" i da je oduševljen filmom.

Profimedia
 

- Što se mene tiče, više nije važno šta će se dogoditi. Stivenu Spilbergu se svideo. To je za mene bio trenutak za sva vremena. Stvarno sam uzbuđen što će ga ljudi pogledati. Mislim da je to stvarno poseban film - izjavio je Gosling nakon neočekivanog susreta sa Spilbergom.

Profimedia
 

U filmu Rajan Gosling glumi Kolta Siversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrisao na svoje fizičko i mentalno zdravlje.

Profimedia
 

Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša devojka, Džodi Moreno (Emili Blant), nestane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike