"Đavo nosi Pradu" postaje mjuzikl: Odabrana glumica koja će igrati Mirandu Pristli (VIDEO)

04.03.2024

16:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovakvi likovi joj nisu nepoznanica

"Đavo nosi Pradu" postaje mjuzikl: Odabrana glumica koja će igrati Mirandu Pristli (VIDEO)
Copyright Profimedia

U svetu filma na globalnom nivou aktuelne su adaptacije kultnih ostvarenja koja su snimljena pre nekoliko godina ili decenija, pa će u sklopu tog trenda čuveni film "Đavo nosi Pradu" biti adaptiran u mjuzikl.

Ovo neće biti prvi put da je poznati film iz 2006. godine prebačen u ovu formu, međutim, sada će Čikago zameniti London, kao i nova glumačka postava.

Profimedia
 

Nakon uspeha koji je mjuzikl baziran na istoimenom filmu postigao kada je premijerno prikazan u Čikagu sredinom 2022. godine, sada je red došao i na evropsku adaptaciju. Premisa, naziv i činjenica da muziku potpisuje Elton Džon ostaju nepromenjeni. Ipak, razlika je vidljiva kada su u pitanju glumci.

Neće podsećati na Meril Strip

Ovog puta, uloga Mirande Pristli koju je u filmu tumačila Meril Strip, pripala je glumici Vanesi Vilijams. Ona je poznata po ulogama u serijama kao što su "Očajne domaćice" i "Ružna Beti", a ovakvi likovi definitivno joj nisu nepoznanica. Naprotiv, u filmu "Ružna Beti" igrala je modnu urednicu.

 

 

Popularna glumica prehodno je istakla da joj ova uloga predstavlja ostvarenje snova, te da njena verzija ovog lika neće podsećati na Meril Strip. Takođe, Vilijams tvrdi da će se mjuzikl izdvojiti i po dobroj modi, a da će scena definitivno postati modna pista.

Premijera je planirana za 24. oktobar. Lokacija je Dominion Theatre. Mjuzikl će moći da se pogleda sve do 31. maja 2025. godine, navodi journal.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike