Holivudom kruže glasine da se Danijel Dej-Luis vraća glumi: Prijatelj slavnog glumca otkrio istinu

06.03.2024

08:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Trostruki oskarovac je otišao u penziju 2017. godine, pre premijere svog poslednjeg filma "Fantomska nit"

Holivudom kruže glasine da se Danijel Dej-Luis vraća glumi: Prijatelj slavnog glumca otkrio istinu
Copyright Profimedia

Reditelj Džim Šeridan je u jednom od svojih najnovijih intervjua otkrio da li su istinite glasine da se trostruki oskarovac Danijel Dej-Luis vraća glumi. Šeridan je dugogodišnji prijatelj slavnog glumca, a sarađivali su na filmu "Moje levo stopalo" koji je Dej-Luisu doneo prvog Oskara za najboljeg glumca.

Profimedia
 

- Kaže da je završio. Često razgovaram sa njim. Voleo bih da ponovno nešto snimimo zajedno. On je kao i svi drugi. Upali striming servise na kojima ima sedam hiljada izbora, a nijedan od njih nije dobar. Film je prebačen iz javnog u privatni domen - ako imate daljinski upravljač, možete ga ugasiti. To nije isto iskustvo. I to mu veoma smeta. Bilo bi sjajno da se Danijel vrati i napravi nešto, jer je tako dobar, ali to se, za sada, neće desiti - otkrio je reditelj.

Skorseze i Spilberg izazvali glasine o povratku

Glumac je otišao u penziju 2017. godine, nekoliko meseci pre premijere svog poslednjeg filma "Fantomska nit". 

- Danijel više neće raditi kao glumac. On je neizmerno zahvalan svim svojim saradnicima i publici koji su bili uz njega tokom mnogo godina. Ovo je privatna odluka i ni on, ni njegovi predstavnici neće više komentarisati ovu izjavu - rekao je tada njegov PR.

Danijel Dej-Luis/Profimedia
 

Glumac se početkom ove godine pojavio na dodeli nagrada Nacionalnog odbora za recenziju filmova (National Board of Review), gde je uručio priznanje Martinu Skorsezeu. Do glasina o povratku došlo je nakon što je reditelj izrazio želju za snimanjem još jednog filma sa sa slavnim glumcem. Dej-Luis je nedavno viđen sa Stivenom Spilbergom, što je takođe uticalo da mnogi pomisle da spremaju novi projekat, ali sudeći po svemu, to se, za sada, neće dogoditi, prenosi Varajeti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike