Rajanu Goslingu zbog spektakularnog nastupa na Oskarima predviđaju preokret u karijeri: Već je stigla ponuda koja se ne odbija (FOTO/VIDEO)

12.03.2024

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Taj trenutak je već svrstan među najbolje u istoriji dodele

Rajanu Goslingu zbog spektakularnog nastupa na Oskarima predviđaju preokret u karijeri: Već je stigla ponuda koja se ne odbija (FOTO/VIDEO)
Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Zvezdu filma "Barbi", Rajana Goslinga, smatraju pravim pobednikom ovogodišnje sezone dodela nagrada, jer je navodno zatrpan ponudama da započne muzičku karijeru, zbog senzacionalnog nastupa na dodeli Oskara.

Profimedia
 

Uprkos velikom uspehu na blagajnama, "Barbi" je jedan od najvećih gubitnika 96. dodele, ali je Rajanov nastup toliko impresionirao muzičke stručnjake da se sada nadaju da će se u budućnosti, pored glume, posvetiti i pevanju.

Velika izdavačka kuća želi saradnju

Pretpostavlja se da se menadžerskom timu koji stoji iza jednog od trenutno najpopularnijih glumaca na svetu obratila velika izdavačka kuća koja je izrazila interes za saradnju s njim, nakon izvođenja pesme "I’m Just Ken" na ceremoniji održanoj u nedelju u Dolbi teatru, koje je celu dvoranu podiglo na noge.

Profimedia
 

- Rajan je prava stvar. Ima glas, izgled i stvarno je popularan - ističu iz renomirane kuće za odnose sa javnošću, DediKATed PR.

- Zbog uspeha "Barbi" i muzičke podloge, čini se da nema razloga da mu se ne ponudi ugovor sa velikom izdavačkom kućom.

Profimedia
 

Mark Ronson, koji je producirao saundtrek za "Barbi", rekao je da se nada da će raditi sa Goslingom na muzici.

- Ima neverovatan ukus i sjajne ideje, i neverovatno je zabavan i talentovan muzičar i pevač - naglasio je slavni producent, prenosi The Sun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike