Spilberg pohvalio najnoviji film Rajana Goslinga: Njegova reakcija je senzacionalna (FOTO/VIDEO)

08.03.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Svetska premijera ovog ostvarenja zakazana je za 3. maj

Spilberg pohvalio najnoviji film Rajana Goslinga: Njegova reakcija je senzacionalna (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Rajan Gosling otkrio je kako je reagovao kada je slavni Stiven Spilberg pohvalio njegov najnoviji film "The Fall Guy". Glumac je u razgovoru za Varajeti ispričao da nikada nije upoznao reditelja i da je momenat kada je Spilberg rekao da mu se sviđa film za njega postao "trenutak za sva vremena".

Profimedia
 

- Što se mene tiče, više nije važno šta će se dogoditi. Stivenu Spilbergu se svideo film. To je za mene bio trenutak za sva vremena. Stvarno sam uzbuđen što će ga ljudi videti. Mislim da je zaista poseban film - rekao je popularni glumac.

Profimedia
 

On biva raznet, upucan, udaren i bačen kroz prozore

Glavni junak ovog ostvarenja je kaskader koji snima opasne scene umesto nestale filmske zvezde, što ga uvlači u veoma komplikovane situacije koje će mu promeniti život. Film je baziran na istoimenoj seriji iz osamdesetih godina, a svetska premijera je zakazana za 3. maj ove godine.

Profimedia
 

“On je kaskader, i kao svaki od njih, biva raznet, upucan, udaren, bačen kroz prozore i sa najviših visina, sve za našu zabavu. A sada, nakon što je preživeo nesreću koja je mogla da mu odnese život, heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, reši zaveru i pokuša da osvoji ljubav njegovog života dok radi svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da pođe kako treba?'', navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.

Profimedia
 

Uz Goslinga, glavnu žensku ulogu igra Emili Blant

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike