Pogledajte prvu fotografiju iz filma o Majklu Džeksonu: Legendarni plesni korak (FOTO)

23.01.2024

17:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glavnu ulogu tumači bratanac slavnog umetnika

Pogledajte prvu fotografiju iz filma o Majklu Džeksonu: Legendarni plesni korak (FOTO)
Majkl Džekson - Copyright Profimedia

Studio Lajonsgejt je nedavno najavio da će biografski film pod nazivom "Majkl", o kralju pop muzike Majklu Džeksonu, stići u svetske bioskope 18. aprila 2025. godine. 

Profimedia
 

"Film predstavlja uspone i padove legendarnog muzičara, od njegove ljudske strane i ličnih borbi, do njegove kreativne genijalnosti, koja se ogleda kroz najikoničnije nastupe. Kao nikada ranije, publika će doživeti uvid u život jednog od najuticajnijih umetnika koje je svet upoznao”, naveli su iz produkcije.

Prepoznatljiv plesni korak

Antoan Fukva, poznat po filmu "Dan obuke", potpisuje režiju dok će Majklov bratanac, Džafar Džekson, tumačiti ulogu pevača. On je, inače, sin Majklovog starijeg brata Džermejna Džeksona.

Profimedia
 

Džafar je objavio prvu fotografiju iz filma na svom Instagram profilu. Na crno-beloj slici ga vidimo kako izvodi prepoznatljiv plesni korak legendarnog Majkla Džeksona.

 

 

Ovaj biografski film će obuhvatiti sve aspekte Majklovog života, ali još uvek nije poznato da li će obraditi kontroverze u vezi sa životom pop zvezde koje se tiču optužbi za seksualno zlostavljanje dece

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike