Počela je oskarovska groznica: Otkriveno kako će izgledati raskošna scena od koje zastaje dah (FOTO)

07.03.2024

20:30

0

Osmišljavanje i pripremanje je trajalo punih devet meseci

Počela je oskarovska groznica: Otkriveno kako će izgledati raskošna scena od koje zastaje dah (FOTO)
Copyright Profimedia

Polako počinje odbrojavanje pred 96. dodelu Oskara koja će biti održana u nedelju, 10. marta, tradicionalno u Dolbi teatru u Los Anđelesu.

Sve u prečniku od kilometra oko Dolbi teatra angažovano je u pripremi za ovu ceremoniju koja se željno iščekuje širom sveta.

Profimedia
 

Magazin Vanity Fair, koji je tradicionalno oragnizuje žurku nakon dodele Oskara, objavio je i prve fotografije raskošne scene na kojoj će najboljima po izboru Američke filmske akademije biti dodeljene prestižne zlatne statue.

Devet meseci radova

Cela scena je osmišljena kao neka vrsta "zajedničkog trga" koja asocira na "veliki zagrljaj" a tokom večeri smenjivaće se u različitim bojama.

Osmišljavanje i pripremanje scene trajalo je punih devet meseci.

Profimedia
 

- Želeli smo da stvorimo jedan savremeni prostor gde ljudi mogu da se sastaju, nešto poput modernog trga - rekao je jedan od dizajnera

Ovde možete videti fotografije kako će scena izgledati.

Podsetimo, ceremonija dodele Oskara biće održana u noći između nedelje i ponedeljka, pod voditeljskom palicom Džimija Kimela.

Profimedia
 

Među prezenterima će se naći Zendeja, Nikolas Kejdž, Džejmi Li Kertis, Brendan Frejzer, Metju Mekonahi, Mišel Jeo, Al Paćino, Mišel Fajfer, Dženifer Lorens...

Ove godine ipak crveni tepih

Ono što se zna da će nastupiti Džon Batist, Beki Dži, Bili Ajliš i njen brat Finijal O'Konel, Skot Džordž i „The Osage Singers", Rajan Gosling i Mark Ronson, u okviru nominacija za najbolju pesmu.

Profimedia
 

Prošli put zvezde su do Dolbija koračale po tepihu boje šampanjca. Razmatralo se i o boji čokolade. Ipak, ove godine vraćen je tepih crvene boje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike