Žestok šamar za Akademiju zbog Margo i Grete: Pogledajte urnebesnu reklamu za dodelu Oskara (VIDEO)

14.02.2024

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Ne smiruje se bura zbog najšokantnijeg propusta u poslednjih nekoliko decenija kada je u pitanju najprestižnija filmska nagrada

Žestok šamar za Akademiju zbog Margo i Grete: Pogledajte urnebesnu reklamu za dodelu Oskara (VIDEO)
Copyright Profimedia

ABC je objavio prvi promotivni video za predstojeću dodelu Oskara, a u njoj se pojavljuje voditelj ovogodišnje ceremonije Džimi Kimel i deo ekipe filma "Barbi" koji su prilično direktno ismejali Akademiju filmskih umetnosti i nauka.

Profimedia
 

U reklami glume Rajan Gosling, Amerika Ferera i Kejt Mekinon koji su igrali u filmu, a u iznenađujućem maniru reklama direktno proziva Akademiju da je odbacila rediteljku Gretu Gervig u trci za najbolju režiju.

Profimedia
 

Ova odluka se smatra najšokantnijim propustom Akademije u poslednjih nekoliko decenija, kao i odluka da zvezda ovog ostvarenja Margo Robi ne bude nominovana za najbolju glumicu.  

Profimedia
 

Vrištanje od užasa

U reklami Kimel traži savet čudne Barbie (Mekinon) da smisli kako da stigne na dodelu Oskara. Njihovo putovanje vodi ih kroz "Openhajmerov" set, gde Kimel dobija priliku da se podsmejava Metu Dejmonu. Ferera govori sopstvenu verziju svog čuvenog Barbi monologa i na kraju nabraja sve razloge zašto je domaćin ceremonije najgori posao u Holivudu. Gosling, koji je nominovan za ulogu Kena, pojavljuje se u sada popularnoj dukserici na kojoj je natpis "I Am Kenough".

Profimedia
 

Kada Amerika kaže Rajanu da Greta nije nominovana za najbolju rediteljku, on vrišti od užasa. Ferera, Mekinon i Kimel potom se priključuju vrištanju, a onda dve glumice urade jednu neobičnu stvar.

96. dodela Oskara održaće se 10. marta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike