Niko ne zna da li će Rajan Gosling osvojiti Oskara, ali fanovi „Barbi“ iščekuju dodelu zbog nečeg drugog: Odlučio da rizikuje (VIDEO)

27.02.2024

18:15

0

Kenova pesma je već postala himna

Niko ne zna da li će Rajan Gosling osvojiti Oskara, ali fanovi „Barbi“ iščekuju dodelu zbog nečeg drugog: Odlučio da rizikuje (VIDEO)
Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Film „Barbi“ je definitivno obeležio prošlu godinu. Iako Greta Gervig i Margo Robi nisu nominovane za Oskara, svi željno iščekuju da li će na kraju film uspeti da dobije zlatnu statuu za najbolji film i da li će Rajan Gosling osvojiti Oskara za ulogu Kena.

Profimedia
 

Ipak, bez obzira na krajnji ishod, fanovi filma „Barbi“ imaju zagarantovanu „utešnu nagradu“ na dodeli, jer je sada i zvanično potvrđeno da će Gosling u Dolbi teatru izvesti Kenovu pesmu iz filma, 10. marta na 96. dodeli Oskara.

Kenova pesma je postala himna

Zanimljivo je da su ranije novinari Goslinga pitali da li uopšte postoji takva mogućnosti, na šta je glumac bio veoma sumnjičav.

Profimedia
 

- Deluje kao preveliki rizik. Ne znam kako bi to funkcionisalo. Ali ja sam otvoren za ovu opciju - rekao je tada, dodajući da je Kenova pesma sada već postala „himna i da će trebati budžet“.

Ipak, kao što vidimo, Gosling, je na kraju odlučio da rizikuje.

Nije bilo u planu da on peva

Inače, uopšte nije bilo planirano da numeru "I’m Just Ken” u filmu peva on, međutim kada ju je čuo Rajan je insistirao da je otpeva.

Profimedia
 

Pesma o tužnom životu Kena koji nikako ne može da dopre na mesto koje zaslužuje u Barbi svetu, nagrađena je nedavno na Critics Choice Awards i sam Gosling je bio toliko šokiran da je njegova reakcija postala hit na intrenetu.

Videćemo kako će sve to izgledati uživo, u Dolbi teatru, 10. marta, ali ako bude upola kao na snimanju spota, sve one koji budu gledali ceremoniju čeka dobra zabava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike