Velika holivudska zvezda u poslednjem Tarantinovom filmu: Njega niko nije očekivao (FOTO)

27.02.2024

08:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Poslednji pregovori su u toku

Velika holivudska zvezda u poslednjem Tarantinovom filmu: Njega niko nije očekivao (FOTO)
Kventin Tarantino - Copyright Profimedia

Poslednjih nedelja se nagađa da će Tom Kruz igrati u novom, ujedno i poslednjem filmu reditelja Kventina Tarantina "Filmski kritičar".

Uprkos tome što je jedna od najvećih zvezda u industriji, Kruz nikada nije glumio u Tarantinovom filmu, što ovu saradnju čini ekskluzivnom. Kruzova radna etika, u kombinaciji sa Tarantinovim odličnim pisanjem i režijom, učinili bi ga savršeno prikladnim za ovo ostvarenje, navodi The ScreenRant.

Profimedia
 

Još uvek nije zvanično potvrđeno da će Kruz biti deo ekipe, iako se o tome sve više priča i nagađa se da su u toku poslednji pregovori.

Rame uz rame sa Bredom Pitom posle 20 godina

Kruza bismo gledali rame uz rame sa Bredom Pitom, koji je već dobio ulogu u ovom filmu. Njih dvojica su prvi put zajedno igrali u filmu "Intervju sa vampirom", pre 20 godina. 

Profimedia
 

Tom Kruz je nakratko razmatran za ulogu Klifa u filmu "Bilo jednom u Holivudu" pre nego što se Tarantino odlučio za Pita. Prema "Kolajderu", reditelj je lično razgovarao sa Kruzom o ulozi, opisujući ga kao „sjajnog momka“, ali je odlučio da će se Pit bolje snaći, jer su on i Leonardo Dikaprio bolji tandem na ekranu.

Profimedia
 

Tarantino je rekao da je njegov poslednji film smešten u 1977. godinu i "baziran je na tipu koji je stvarno živeo, ali nikada se nije proslavio i pisao je recenzije za filmove u pornografskom časopisu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike