Šokantne fotografije trostrukog oskarovca: Danijel Dej-Luis prvi put u javnosti nakon četiri godine (FOTO)

21.05.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Identitet slavnog glumca otkrio je njegov potpis

Šokantne fotografije trostrukog oskarovca: Danijel Dej-Luis prvi put u javnosti nakon četiri godine (FOTO)
Copyright Profimedia

 Danijel Dej-Luis je 20. juna 2017. godine najavio da se povlači iz sveta glume. Tada je objavljeno kratko saopštenje koje je glasilo:

“Danijel Dej-Luis više neće raditi kao glumac. Neizmerno je zahvalan svim svojim saradnicima i publici koja je uživala u njegovim filmskim projektima. To je njegova privatna odluka i niko, ni on sam, ni njegovi predstavnici neće je dalje komentarisati”.

Metoda

Do danas, trostruki oskarovac je ostao pri svojoj odluci koja je i dalje prilično misteriozna, a sumnja se da je takozvana „metoda“ kriva za sve. U pitanju je glumačka tehnika koja podrazumeva potpuno emocionalno i fizičko poistovećivanje sa likom.

Profimedia
 

Radeći na ulozi kvadriplegičara u filmu “Moje levo stopalo”, za koju je 1989. osvojio prvog Oskara, nije se micao iz invalidskih kolica. Tražio je i da ga u pauzama snimanja hrane kašičicom i naučio da stavi ploču na gramofon nožnim prstima. Zbog uloge navodnog bombaša IRA koji završava u zatvoru u filmu “U ime oca”, proveo je tri noći u ćeliji, a čuvari su ga polivali hladnom vodom, kako bi se što bolje uživeo u muke političkog zatvorenika. Ovo su samo neki od primera na koji način je glumac pristupao svojim ulogama.

Potpis otkrio identitet

U petak je viđen u javnosti prvi put nakon četiri godine, pokušavajući da ostane neprimetan dok je obavljao poslove u Njujorku, skrivajući se iza tamnih naočara za sunce i crne bejzbol kape.

Ipak, identitet slavnog glumca otkrio je njegov potpis kada je preuzimao paket. Istog dana, sa istom kapom i naočarima, viđen je dok je šetao sa suprugom Rebekom.

Dej-Luis je neprepoznatljiv sa dugom sedom kosom, a fotografije su izazvale nevericu njegovih obožavalaca širom sveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike