Meril Strip otkrila najgore iskustvo u karijeri: Nesrećna i izolovana (FOTO/VIDEO)

15.06.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Holivudska zvezda je morala da primeni metodsku glumu što joj je jako teško palo

Meril Strip otkrila najgore iskustvo u karijeri: Nesrećna i izolovana (FOTO/VIDEO)
Meril Strip - Copyright Profimedia

U čuvenom filmu „Đavo nosi PraduMeril Strip je odigrala jednu od najboljih uloga u svojoj karijeri. Slavna glumica tumačila je lik Mirande Pristli, nadahnut  urednicom Voga Anom Vintur. Ta transformacija je zahtevala određenu žrtvu, što je u nedavnom intervjuu za Variety potvrdila njena koleginica iz filma Emili Blant.

Profimedia
 

- Ona je neverovatna i bila je blago zastrašujuća u tom filmu. Rekla je da joj je to bio jedan od prvih pokušaja metodske glume, ali se osećala užasno glumeći Mirandu - otkrila je glumica.

To je cena koju moraš da platiš da bi bila šefica

Meril se za vreme snimanja izolovala od ostatka glumačke ekipe kako bi ostala u ulozi, ali to joj je teško palo jer je prirodno jako društvena osoba, navodi IndieWire.

- Bila sam nesrećna u svojoj prikolici na setu. Mogla sam da čujem kako se ostatak glumačke ekipe zabavlja i smeje. Osećala sam se veoma depresivno, ali sam rekla sebi: „To je cena koju moraš da platiš da bi bila šefica“ - izjavila je slavna glumica dodavši da je to bio poslednji da sam se oprobala u metodskoj glumi, što inače znači da glumci i van snimanja ne izlaze iz uloge koju tumače, kako bi što duže ostali u liku i odigrali ga što uverljivije.

Profimedia
 

Emili Blant je rekla da je Meril Strip inače veoma zabavna i topla osoba, zbog čega joj sigurno nije bilo lako da se ponaša tako nepristupačno na setu. Ipak, uprkos tome, En Hatavej je istakla da se osećala sigurno uz Meril i da je nije bilo strah tokom snimanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike