Na snimanju novog filma Krisa Hemsvorta kaskader slomio leđa: Reditelj tvrdi da će ovo ostvarenje srušiti svetske rekorde

10.02.2024

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Gledaoci će videti 56 neverovatnih akcionih sekvenci

Na snimanju novog filma Krisa Hemsvorta kaskader slomio leđa: Reditelj tvrdi da će ovo ostvarenje srušiti svetske rekorde
Kris Hemsvort - Copyright Profimedia

Reditelj Metju Von, poznat po filmovima "Kick-Ass" i "Kingsman", u podkastu Happy Sad Confused otkrio je detalje o svom novom akcionom filmu. U ostvarenju koje, za sada, nosi naziv "Project X", glume Kris Hemsvort, Sem Rokvel i kaskaderi sa kojima je sarađivao poznati reditelj.

Profimedia
 

Preokrenuće akcioni žanr

- Radim na jednom veoma posebnom filmu. Jako sam uzbuđen zbog toga. Upravo sam pogledao insert u trajanju od pola sata. Ovo će imati isti uticaj kakav je imao "Kick-Ass". Ne smem puno da otkrivam, ali mogu da kažem da se radi o akcionom filmu koji će srušiti rekorde - rekao je Von i dodao:

- Preokrenuće žanr akcionih ostvarenja. To je film u kojem je neverovatno gledati kaskadere kako istovremeno glume i rade vratolomije, i ništa ne trebate da skrivate.

Profimedia
 

Opasnosti kaskaderskog posla

Reditelj je otkrio da nije sve išlo po planu tokom snimanja.

- Nažalost, moj glavni glumac i kaskader slomio je leđa na tri mesta tokom izvođenja jedne od vratolomija. To je neverovatna scena za film, a nakon toga snimali smo ga u bolnici. Zatim smo snimali kako se oporavlja. To je deo filma o opasnostima kaskaderskog posla. Rušimo neke svetske rekorde. Mislim da film ima oko 56 akcionih sekvenci koje su neverovatne. Smešan je, ali i originalan.

Profimedia
 

Datum premijere još nije poznat, a trenutno je u svetskim bioskopima aktuelan najnoviji Vonov film "Argajl" sa Henrijem Kavilom u glavnoj ulozi, prenosi MovieWeb.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike