Da li svet dobija novog Betmena? Kruže glasine da će ga igrati ovaj glumac (FOTO)

09.01.2024

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

On ima vrlo dobre fizičke karakteristike za čuvenog superheroja

Da li svet dobija novog Betmena? Kruže glasine da će ga igrati ovaj glumac (FOTO)
Betmen - Copyright Profimedia

Glumca Alana Ričsona trenutno gledamo u ulozi Džeka Ričera u popularnoj seriji Prime Videa "Ričer". Reč je o projektu baziranom na knjigama Lija Čajlda.

Glavni protagonista biva uhapšen za ubistvo koje nije počinio, ali se ispostavlja da je policiji ubrzo posle toga neophodna njegova pomoć. Vrlo brzo Džek shvata da se našao u krugu korumpiranih policajaca, političara i sumnjivog biznisa. Zbog toga odlučuje da istraži šta se tačno događa u gradu u kojem se nalazi.

Profimedia
 

Betmen je bolji

Budući da je Ričson za potrebe serije nabacio nekoliko kilograma mišićne mase, ima vrlo dobre fizičke karakteristike za jednog DC-jevog superheroja.

Reditelj Kevin Smit rekao je da bi glumac bio savršen izbor za Betmena. Čak je njegovog lika Ričera uporedio sa njim, rekavši kako je on, zapravo, Betmen bez plašta.

Profimedia
 

- Glasine govore da bi ja trebalo da igram Betmena. Voleo bih da dobijem tu ulogu. To je zapravo sjajna analogija. Betmen ima pećinu, a Ričer nema ni kuću. Samo poseduje četkicu za zube. Betmen definitivno ima zanimljivije stvari - pećinu, apartmane i odaziva se na paljenje svetla. On je mnogo bolji - rekao je Alan Ričson, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike