Ema Stoun otkrila šta joj je bilo mnogo teže od scena seksa na snimanju "Jadnih stvorenja": Borila se da ne povrati

01.03.2024

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Bio mi je veći izazov da prikažem neke Beline druge emocije i hirove - pogotovo one koji su se ticali hrane", istakla je glumica

Ema Stoun otkrila šta joj je bilo mnogo teže od scena seksa na snimanju "Jadnih stvorenja": Borila se da ne povrati
Copyright Profimedia

Ovo je definitivno godina Eme Stoun koja je za svoju maestralno odigranu ulogu u filmu "Jadna stvorenja" osvojila sve moguće filmske nagrade i najveći je favorit za Oskara.

Profimedia
 

Njen lik Bela Bakster ima izrazito eksplicinte scene seksa u ovom ostvarenju, pa se pitanje skoro svakog novinara koji je intervjuisao glumicu na crvenim tepisiama na dodelama mnogih nagrada, odnosilo upravo neprijatnosti pri snimanju takvih scena.

Kolači teži od seksa

I dok su svi očekivali da će ona podeliti svoje viđenje lika u takvim situacijama, kao i kako se ti kadrovi snimaju, na opšte iznenađenje Ema je izjavila da je to bio "možda i najlakši deo snimanja".

- Te scene su bile do detalja osmišljene, snimalo se u vrlo malim prostorima bez puno ljudi, a meni su neke bile i pomalo smešne. To smo odradili vrlo brzo jer se znalo tačno što snimamo. Meni je veći izazov bio da prikažem neke Beline druge emocije i hirove - pogotovo one koji su se ticali hrane - rekla je glumica otkrivši kako je u nekim scenama morala da pojede po 60 komada čuvenog portugalskog kolača "Pastéis de Nata".

Profimedia
 

Kako je istakla, u početku joj se zaista dopao, a onda se borila da ne povrati svaki zalogaj.

- To je bilo mnogo izazovnije od golotinje za koju me stalno pitaju - rekla je Stoun.

Ovo se zaista čini izazovnim - 60 portugalskih kolača sa kremom je mnogo za bilo koga. Jedan kolač sadrži 157 kalorija, a kada se to pomnoži, dobija se cifra od 9.420 kalorija. To je skoro pet puta više od preporučenog dnevnog unosa kalorija za odrasle, samo na kolačima, navodi Gardijan, prenosi ona.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike