Nikol Kidman snima dva erotska trilera: Vruće scene i fatalne afere

09.04.2023

10:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Oba filma će biti realizovana u razmaku od samo nekoliko meseci

Nikol Kidman snima dva erotska trilera: Vruće scene i fatalne afere
Nikol Kidman - Copyright Profimedia

Nikol Kidman je jedna od najboljih i najangažovanijih glumica na svetu koja i u 55 godini radi punom parom u različitim projektima koji uvek izazivaju veliku pažnju. Njenu karijeru obeležili su kultni blokbasteri, karakterne uloge, ali i manje komercijalni filmovi koje je snimala, pokazujući svu raskoš svog talenta.

Profimedia
 

Da je maestralna u svim žanrovima i da u svojoj karijeri i dalje, uslovno rečeno, rizikuje iznenađujući i publiku i kritiku, dokazuju i nova ostvarenja u kojima će slavna glumica igrati glavnu ulogu.

U pitanju su dva erotska trilera u kojima ćemo je videti kao fatalnu ženu, a oba će biti snimljena u razmaku od samo nekoliko meseci.

Fatalna žena u intrigantnim aferama

Prvi film je triler, kako svetski mediji prenose, u „Hičkokovom stilu“, pod nazivom "Holland, Michigan" u kojem Kidmanova igra uz Metjua Mekfajdena, koji glumi njenog supruga. U pitanju je svojevrsna igra mačke i miša i govori o učiteljici koja započinje aferu, samo da bi otkrila da njen muž takođe vodi dvostruki život.

Profimedia
 

Drugo ostvarenje je "Babygirl", koje će takođe obilovati vrućim scenama, a u centru priče je poslovna žena koja u svojim četrdesetim godinama započinje aferu sa duplo mlađim pripravnikom.  

Pored ovih filmova, Nikol je u Španiji upravo završila snimanje špijunskog trilera "Lioness", a očekuje je rad na serijama "The Perfect Nanny" sa Džejmi Li Kertis i „The Perfect Couple“ u kojoj će joj partner biti Liv Šrajber.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike