Elizabet Harli u vreloj lezbijskoj sceni u filmu koji je režirao njen sin: Senzualni triler sa đavolskim zaokretom (FOTO/VIDEO)

01.03.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje u svetske bioskope stiže 5. aprila

Elizabet Harli u vreloj lezbijskoj sceni u filmu koji je režirao njen sin: Senzualni triler sa đavolskim zaokretom (FOTO/VIDEO)
Elizabet Harli - Copyright Profimedia

Elizabet Harli igra glavnu ulogu u erotskom filmu "Strictly Confidential", rediteljskom prvencu njenog sina Demijana Harlija.

Film je najavljen kao “senzualni triler sa đavolskim zaokretom”. Objavljen je prvi trejler, a Elizabetina scena seksa sa ženom izazvala je ogromnu pažnju.

Profimedia
 

Prema zvaničnom sinopsisu drama prati Miju, koja je uvučena u "svet seksa, dvoličnosti i izdaje" dok pokušava da otkrije misteriju koja okružuje samoubistvo njene najbolje prijateljice Rebeke. Ona se vraća na egzotično ostrvo na Karibima gde je Rebeka umrla, i uz razotkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice. 

Raditi zajedno je bio san

- Ne mogu da objasnim koliko su proteklih nekoliko meseci bili intenzivni i divni. Zaista sam oduševljen inspirativnim i talentovanim ljudima sa kojima sam mogao da radim, uz ogromnu zahvalnost mojoj fenomenalnoj glumačkoj ekipi. Svi koji su uključeni zaslužuju javnu zahvalnost. Želim da se poklonim svojoj majci Elizabet Harli koja mi je obećala da će igrati u mom prvom dugometražnom filmu. Verna svom obećanju, čim je ovaj film dobio zeleno svetlo, mama je ostavila sve i došla na Karibe da pomogne. Raditi zajedno je bio san - rekao je Demijan Harli po završetku snimanja. 

Profimedia
 

Film će se u svetskim bioskopima prikazivati od 5. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike