Rat u Holivudu zbog Toma Kruza: Ko će dobiti "Top Gan 3"?

13.01.2024

10:43

0

Autor: Dejan Ćirić

Treći nastavak se već tiho razvija od kasne jeseni

Rat u Holivudu zbog Toma Kruza: Ko će dobiti "Top Gan 3"?
Tom Kruz u filmu Top Gan: Maverik - Copyright Gettyimages2022/Paramount

Paramount Studios se nada da će ponovo oživeti franšizu “Top Gan” trećim filmom u poznatom serijalu.

Koscenarista filma “Top Gan: Maverik”, Eren Kruger, piše scenario za novi nastavak, a izvori ukazuju na to da bi reditelj “Maverika” takođe trebalo da se vrati. Cilj je ponovno spojiti Toma Kruza sa kolegama iz nove generacije, Majlsom Telerom i Glenom Pauelom.

Profmedia
 

Ova vest dolazi nekoliko dana pošto je Warner Bros. Discovery objavio da je Kruz sa ovom kompanijom potpisao ugovor o glumi i produkciji filmova, iako taj ugovor nije isključiv. Kruzovi nedavni filmovi uglavnom su bili u Paramount-u, iako on tamo nije imao ekskluzivan ugovor.

Ne treba očekivati brz izlazak novog filma

Iako bi neki mogli da tumače vesti o “Top Ganu” kao odgovor u ratu za Kruza, ovaj nastavak se već tiho razvija od kasne jeseni.

Film “Top Gan: Maverik” iz 2022. godine postigao je veliki uspeh na blagajnama, zaradivši 1,5 milijardi dolara širom sveta. Film je došao decenijama posle “Top Gana” Tonija Skota iz 1986. godine, koji je pomogao da se Kruz učvrsti kao filmska zvezda u usponu.

Foto: Gettyimages2022/Paramount
 

Ne treba očekivati brz izlazak novog filma. Slavni glumac trenutno radi na osmom nastavku "Nemoguće misije" koji će ga zadržati barem do planiranog izlaska u maju sledeće godine. Ipak, ovaj razvoj dodatno potvrđuje jednu stvar koja je postala očigledna posle ove nedelje - Tom je i dalje tražena zvezda i studiji će se boriti za njegovo vreme i u godinama koje dolaze, prenosi Headliner.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike