Zvezda "Veselih sedamdesetih" u najnovijem trileru Mela Gibsona: Evo ko još igra (FOTO)

06.01.2024

16:00

0

Jedan od najnapetijih filmova godine

Zvezda "Veselih sedamdesetih" u najnovijem trileru Mela Gibsona: Evo ko još igra (FOTO)
Mel Gibson - Copyright Profimedia

Tofer Grejs, zvezda serije "Vesele sedamdesete", i Mišel Dokeri, koja je najpoznatija po seriji "Dauntonska opatija", pridružili su se glumcu Marku Volbergu u najnovijem trileru "Flight Risk", Mela Gibsona, prenosi Deadline.

Profimedia
 

"Flight Risk" je prvi projekt zbog kojeg se Mel Gibson vratio u rediteljsku stolicu nakon uspeha ratne drame "Greben spasa“ iz 2016. godine, koja je osvojila dva Oskara.

Jedan od najnapetijih filmova godine

U svojoj dugoj karijeri Mel Gibson režirao je samo pet filmova. Debitovao je sa ostvarenjem „Čovek bez lica“ 1993., a onda je osvojio Oskara za režiju čuvenog filma „Hrabro srce“ dve godine kasnije.

Svi njegovi rediteljski projekti su prošli zapaženo, kao što su „Greben spasa“ i „Stradanje Isusovo“ za koji je nedavno objavljeno da Gibson počinje snimanje nastavka.

Profimedia
 

Gibsonov povratak režiji predsednik kompanije Lionsgate Džo Drejk smatra jako dobrim:

- Dopada nam se kombinacija Mela Gibsona i Marka Volbegra. Ovi talenti svetske klase zajedno u ovom dinamičnom filmu učiniće „Flight Risk“ jednim od najnapetijih filmova godine koji će morati da se pogleda - rekao je Drejk.

Volberg negativac

Scenario za najnoviji film Mela Gibsona napisao je Džared Rozeberg.

Profimedia
 

Volberg u filmu glumi pilota zaduženog za prevoz jednog begunca, kojeg prati policajka. Tenzije počinju rasti nakon što se ispostavi da pilot nije osoba kakvom se predstavljao.

Na "Flight Risku" rade produkcijske kuće Davis Entertainment, Icon Productions i Hammerstone Studios.

Snimanje Gibsonovog trilera počelo je u junu 2023. godine i nastavilo se uprkos štrajku glumaca. Datum premijere još uvek nije poznat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike