Tom Kruz bez jedne stvari ne pristaje na snimanje filmova: Otkriven detalj koji je mnoge iznenadio!

15.10.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Obožavaoci slavnog glumca su različito reagovali na ovu vest

Tom Kruz bez jedne stvari ne pristaje na snimanje filmova: Otkriven detalj koji je mnoge iznenadio!
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Tom Kruz je jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, a nedavno je otkriveno da njegovi filmski ugovori sadrže neuobičajenu klauzulu. Kako prenose američki mediji ona glasi: "Sličnost glumca se ne može koristiti za kreiranje bilo kakve robe".

Mnoge je iznenadila ova vest s obzirom na to da je slavni glumac mogao dodatno da profitira od proizvoda sa njegovim likom. Naime, nakon uspeha filma "Top Gan: Maverik", očekivalo se da će razni proizvodi sa njegovim likom biti dostupni, međutim, zbog pomenute klauzule, to je gotovo nemoguće.

Profimedia
 

Ranije je Kruz negirao da je njegov imidž korišćen za igre "Mission: Impossible III" i "War of the Worlds" za PlayStation.

Bio je ispred vremena

Obožavaoci slavnog glumca su različito reagovali na ovu vest. Većina je smatrala da je zapravo bio ispred vremena, uzevši u obzir mogućnosti koje veštačka inteligencija danas donosi, da se likovi slavnih ličnosti koriste za različite montaže, lažne reklame i slično.

"Moram da pohvalim Tom Kruza jer je u potpunosti odbio da ikada odustane od svog lika, bio je ispred veštačke inteligencije". "Kažite šta hoćete o njemu, ali on se prema sebi ponaša kao da je brend, neće dozvoliti da se njegovo ime kupuje, prodaje i nezakonito koristi", neki su od komentara na Tviteru.

Profimedia
 

Tom nije jedini koji ima ovakvu klauzulu u svojim filmskim ugovorima. Dvejn Džonson i Uma Turman takođe ne potpisuju ugovore za snimanje filmova bez ove stavke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike