Mel Gibson se vraća u rediteljsku stolicu: Otkriveni prvi detalji, odabran glavni glumac (FOTO)

15.05.2023

18:05

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je napeti akcioni triler

Mel Gibson se vraća u rediteljsku stolicu: Otkriveni prvi detalji, odabran glavni glumac (FOTO)
Mel Gibson - Copyright Profimedia

Prošlo je sedam godina otkako je Mel Gibson poslednji put režirao igrani film „Greben spasa“, a Deadline donosi vest da će se glumac vratiti u rediteljsku stolicu sa trilerom „Flight Risk“, u kome Mark Volberg igra glavnu ulogu.

Detalji ovog projekta se drže u tajnosti, ali se zna da će Volberg tumačiti pilota koji opasnog kriminalca mora da privede na suđenje. Na službenoj IMDb stranici postoji kratak sinopsis ovog ostvarenja iz kog se može zaključiti da je Volberg možda negativac u ovoj priči.  

Profimedia
 

„Savezna upravnica vazduhoplovstva koja malim avionom prevozi begunca preko divljine Aljaske pronađena je zarobljena nakon što posumnja da njihov pilot nije onaj za kojeg se predstavlja.”

Jedan od najnapetijih filmova godine

Gibsonov povratak režiji predsednik kompanije Lionsgate Džo Drejk smatra jako dobrim:

- Dopada nam se kombinacija Mela Gibsona i Marka Volbegra. Ovi talenti svetske klase zajedno u ovom dinamičnom filmu učiniće „Flight Risk“ jednim od najnapetijih filmova godine koji će morati da se pogleda - rekao je Drejk.

Profimedia
 

U svojoj dugoj karijeri Mel Gibson režirao je samo pet filmova. Debitovao je sa ostvarenjem „Čovek bez lica“ 1993., a onda je osvojio Oskara za režiju čuvenog filma „Hrabro srce“ dve godine kasnije. Svi njegovi rediteljski projekti su prošli zapaženo, kao što su „Greben spasa“ i „Stradanje Isusovo“ za koji je nedavno objavljeno da Gibson počinje snimanje nastavka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike