Džoni Dep kao Satana: Da li će slavni glumac prihvatiti šokantnu ulogu?

05.12.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je nesvakidašnja komedija

Džoni Dep kao Satana: Da li će slavni glumac prihvatiti šokantnu ulogu?
Copyright Profimedia

Teri Gilijam, nagrađivani reditelj i jedan od bivših članova planetarno popularne komičarske grupe Monti Pajton, radi na novom filmu, pod nazivom "Carnival at the End of Days". U intervjuu za Variety, Gilijam je otkrio da želi da u njegovom najnovijem ostvarenju glavnu ulogu igra Džoni Dep

Profiemdia
 

Poznati reditelj trenutno prikazuje svoje dokumentarce "Lost in La Mancha" i "He Dreams of Giants" na Međunarodnom filmskom festivalu Red Sea (Red Sea International Film Festival). On je tokom intervjua otkrio svoje buduće planove, među kojima je komedija "Carnival at the End of Days".

Satana kao spasilac čovečanstva

Kada su ga novinari pitali o radnji novog filma, Gillijam je rekao:

- Bog izbriše čovečanstvo, a jedini lik koji želi da spasi ljude je Satana, a njega glumi Džoni Dep. Ovo je jednostavna priča o tome kako Bog briše čovečanstvo jer je uništilo njegov predivni vrt, Zemlju. Satana je jedini koji želi da to spreči zato što bez ljudi nema svoj posao. Pošto živi večno, užasno mu je da provodi vreme bez posla. Tako on pronalazi neke mlade ljude i pokušava da nagovori Boga da su to novi Adam i Eva. Bog svejedno briše čovečanstvo. To je komedija - objasnio je Gilijam.

Profimedia
 

Scenario za film trenutno piše nepoznati 33-godišnji scenarista. Iako je projekat u ranim fazama razvoja, reditelj je optimističan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike