Kilijan Marfi u svakoj epizodi serije „Peaky Blinders“ pali cigaretu: Njihov broj je zastrašujući! (VIDEO)

28.04.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Sve su bile herbalne, beznikotinske i nisu izazivale nikakvu zavisnost

Kilijan Marfi u svakoj epizodi serije „Peaky Blinders“ pali cigaretu: Njihov broj je zastrašujući! (VIDEO)
Kilijan Marfi - Copyright Profimedia

Kilijan Marfi, zvezda britanske krimi drame „Peaky Blinders“, u svakoj od 36 epizoda konstantno pali cigaretu. To je već postao sastavni deo lika kojeg igra.

Tomi Šelbi je poznat po jednoj od njegovih najvažnijih karakteristika, a to je stalno pušenje cigareta. Tokom cele serije, Tomi se može videti kako vadi upaljač ili šibicu i svoju metalnu tabakeru u skoro svakoj sceni u kojoj se pojavljuje. Naravno, sve cigarete su bile herbalne, beznikotinske i nisu izazivale nikakvu zavisnost.

Profimedia
 

- Zamolio sam deo ekipe sa seta da izbroje koliko sam ih ispušio tokom serije. Broj je bio preko 3.000 - rekao je Marfi za BirminghamLive, prenosi adria.ign.

Obožavalac prebrojao svaku cigaretu

Pušenje služi kao način oslobađanja od stresa za Tomija koji se stalno nosi s pritiscima vođenja kriminalne imperije. Omogućava mu da odvoji trenutak da sabere svoje misli i donese proračunate odluke.

Jedan obožavalac serije je išao do te mere da iseče svaku scenu i izbroji koliko puta je Šelbi zapalio. Došao je do neverovatne brojke od 239 cigareta.

Glumac je upitan zašto u nekim scenama lik Tomija cigaretu protrlja preko usana pre nego što je zapali. Odgovorio je da to radi zbog činjenice da tadašnje cigarete nisu imale filter, te da bi se papir zalepio za usnu.

Profimedia
 

Iako se ova, po zdravlje veoma štetna navika, možda neće posmatrati u istom svetlu kao nekada, ona ostaje sastavni deo karaktera Tomija Šelbija i doprinosi njegovoj celokupnoj ličnosti hladnokrvnog vođe koji uvek ima sve pod kontrolom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike