Kilijan Marfi otkrio omiljenu scenu iz "Openhajmera": Završili smo u malom, užasnom, us*anom birokratskom prostoru (FOTO)

27.12.2023

17:45

0

Autor: Dejan Ćirić

"Cela ta sekvenca bila mi je najdraža za snimanje jer smo je radili na samom kraju", ističe glumac

Kilijan Marfi otkrio omiljenu scenu iz "Openhajmera": Završili smo u malom, užasnom, us*anom birokratskom prostoru (FOTO)
Copyright Profimedia

Kilijan Marfi u nedavnom je intervjuu otkrio svoju omiljenu scenu iz sada već čuvenog filma "Openhajmer" Kristofera Nolana u kome igra glavnu ulogu koja će mu, po mišljenju mnogih, verovatno doneti Oskara, s obzirom na to da je jedan od najvećih favorita. 

Profimedia
 

U razgovoru za IndieWire glumac je kao svoju omiljenu scenu izdvojio ispitivanje u sudnici, uprkos tome što se snimalo u vrlo skučenom prostoru.

Svi su se ugurali unutra

- Cela ta sekvenca bila mi je najdraža za snimanje jer smo je radili na samom kraju. Bio je to ludo ambiciozan raspored. Film smo snimili za 57 dana i leteli smo po celoj zemlji. Na kraju smo završili u malom, užasnom, usranom birokratskom prostoru, sa ekipom gurnutom na kraj sobe sa ogromnom IMAX kamerom i svi su se ugurali unutra - rekao je Marfi za IndieWire.

Profimedia
 

Dodao je da su "to učinili i u stvarnom životu kako bi ponizili Openhajmera, ne bi li se osećao bezvrednim i beskorisnim".

- Ali, što se mene tiče, to me je vratilo u moje pozorišne dane, kada sam bio u društvu glumaca koji blisko sarađuju - zaključio je Marfi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike