Jeziva scena iz "Prijatelja" predvidela Metjuovu smrt? Obožavaoci uznemireni, traže da se izbaci iz serije (FOTO/VIDEO)

04.11.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Naizgled zabavna, sada je dobila tragično značenje

Jeziva scena iz "Prijatelja" predvidela Metjuovu smrt? Obožavaoci uznemireni, traže da se izbaci iz serije (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Glumac Metju Peri je 28. oktobra preminuo u 54. godini, a njegovo beživotno telo pronađeno je u đakuziju u njegovom domu u Los Anđelesu. Tačan uzrok smrti još nije poznat, ali se sumnja na srčani udar.

Svet je ostao u šoku nakon njegove iznenadne smrti, a fanovi popularnog glumca i serije "Prijatelji" se danima opraštaju od njega na društvenim mrežama. Zbog okolnosti pod kojima je preminuo, društvenim mrežama se sada proširila scena iz "Prijatelja", koja posle Perijeve smrti deluje prilično jezivo.

Profimedia
 

Reč je o sceni iz pete epizode ​​sedme sezone, koja se zove "The One With The Engagement Picture" i prvi put je prikazana 2000. godine, navodi index.hr.

On je moj davljenik

U kontroverznoj sceni, Čendler i njegova verenica Monika Geler (Kortni Koks) poziraju za fotografije kako bi najavili svoje venčanje, a Čendleru je na slikanju teško da se prirodno osmehne.

Profimedia
 

- Šta nije u redu sa tvojim licem? - pita ga Monika.

- Ova fotografija treba da kaže da se Geler i Bing venčavaju, a ne da je meštanka spasla davljenika - odgovara Čendler. Fotograf počinje da se smeje na to, što Moniku iznervira, i ona mu kaže:

- Hej, nemoj da mu se smeješ. On je moj davljenik!

 

 

"Može li postati jezivije?", "Ova scena ne izgleda dobro nakon vesti o uzroku njegove smrti", "Može li ova scena biti još strašnija?", "Ovu scenu treba da izbace iz serije. Praktično su predvideli budućnost", neki su od komentara uznemirenih fanova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike