Metju Peri je jednu ulogu voleo više od Čendlera: Priznanje koje je šokiralo obožavaoce "Prijatelja" (VIDEO)

02.11.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je film iz 1997. godine u kome je igrao sa Salmom Hajek

Metju Peri je jednu ulogu voleo više od Čendlera: Priznanje koje je šokiralo obožavaoce "Prijatelja" (VIDEO)
Copyright Profimedia

Metju Peri je svetsku slavu stekao ulogom Čendlera Binga u "Prijateljima", koga mnogi obožavaoci smatraju najboljim likom u kultnoj seriji.

Profimedia
 

Tokom svoje karijere Peri je igrao i u mnogim drugim serijama i filmovima. Iako je uloga u "Prijateljima" do njegove smrti bila i ostala najznačajnija i najpoznatija, glumac je priznao da ona nije njegova omiljena.

Najbolji film u karijeri

U jednom prenosu uživo na svom Instagram profilu, obožavaoci su ga pitali da li je uloga u "Prijateljima" najbolja koju je ikada odigrao, navodi index.hr. Na iznenađenje mnogih, Metju nije potvrdno odgovorio na to pitanje.

- Snimio sam film sa Salmom Hajek koji jako volim. Zove se "Ne zaljubljuj se na prvi pogled". To je verovatno moj najbolji film - rekao je tada pokojni glumac.

Profimedia
 

Film je izašao 1997. godine. Reč je o romantičnoj komediji u kojoj se Aleks (Peri) upušta u avanturu za jednu noć sa Izabel (Hajek). Ona se tri meseca nakon toga ponovno pojavljuje u njegovom životu, tvrdeći da je trudna. Aleks je zaprosi i odlučuju da se venčaju, ali ubrzo shvataju da ta odluka neće biti laka, najviše zbog njihovih kulturoloških razlika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike