Metju Peri dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih pored Dženifer Aniston i Kortni Koks? Postoji samo jedan problem!

03.11.2023

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Holivudska privredna komora želi da posthumno oda počast preminulom glumcu

Metju Peri dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih pored Dženifer Aniston i Kortni Koks? Postoji samo jedan problem!
Copyright Profimedia

Svet se i dalje oprašta od Metjua Perija, a mogućnost da slavni glumac posthumno dobije zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, u istom delu gde svoje zvezde imaju Kortni Koks i Dženifer Aniston, je realna ukoliko to njegova porodica bude želela, prenosi portal TMZ.

Holivudska privredna komora, koja nadgleda čuveni holivudski Bulevar slavnih, ističe da bi voleli da odaju počast pokojnom glumcu zvezdom i posthumnom ceremonijom, ali na njegovoj porodici je da odluči da li će se i kada to dogoditi.

Profimedia
 

- Rečeno nam je da je Metju ranije izabran da dobije zvezdu, i to 2013. godine nakon što ga je prijavila njegova PR firma, ali ceremonija nikada nije zakazana i 2018. nagrada je istekla - saopšteno je iz Holivudske privredene komore. 

Nagrada može da se obnovi

Ipak, oni su uvereni da bi mogli da obnove nagradu za Perija, što bi morao da odobri predsednik komisije za izbor. Do sada, kako navodi TMZ, a prenosi Telegraf, niko iz Metjuove porodice nije kontaktirao Holivudsku privrednu komoru u vezi sa zakazivanjem ceremonije, ali to je razumljivo, s obzirom na trenutnu situaciju.

Tu je i sponzorska naknada od 75.000 dolara, koja obuhvata zvezdu i ceremoniju na Stazi slavnih, a novac može da uplati studio, član porodice ili prijatelji.

Profimedia
 

Holivudska privredna komora bi volela da stavi Metjuovu potencijalnu zvezdu u isto područje gde zvezdu imaju njegove koleginice iz serije "Prijatelji", Kortni Koks i Dženifer Aniston.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike