Dirljive slike ispred kuće Metjua Perija i zgrade gde su snimani "Prijatelji": Poslednji pozdrav voljenom Čendleru (FOTO)

30.10.2023

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Bio je jedan od omiljenih glumaca iz čuvene serije

Dirljive slike ispred kuće Metjua Perija i zgrade gde su snimani "Prijatelji": Poslednji pozdrav voljenom Čendleru (FOTO)
Copyright Profimedia

Juče je ceo svet šokirala vest o preranoj smrti glumca Metjua Perija, popularnog Čendlera iz kultne serije "Prijatelji". 

Profimedia
 

Peri je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, u hidormasažnoj kadi. Sumnja se na srčani udar, ali će zvanični podaci o uzroku smrti, nakon obavljene obdukcije, naknadno biti objavljeni.

Sećanje na voljenog Čendlera

Kolege i prijatelji se putem društvenih mreža opraštaju od Perija, a zabeleženi su i dirljivi prizori ispred njegove kuće, kao i ispred zgrade i kafića u Njujorku, gde su snimani "Prijatelji".

Profimedia
 

Obožavaoci ostavljaju cveće i emotivne poruke u znak sećanja na voljenog Čendlera koga su zaista doživljavali kao prijatelja. 

Podsetimo, Metjua je pronašao njegov asistent, a Hitna pomoć je nakon nekoliko neuspešnih pokušaja reanimacije mogla samo da konstatuje smrt. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike