Njihov brat je umro: Reditelj "Prijatelja" otkrio potresne detalje kako su glumci iz serije prihvatili Metjuovu smrt (VIDEO)

03.11.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

"Bio je deo porodice, a sada je prvi koji više nije deo te porodice", naglasio je Džastin Barou

Njihov brat je umro: Reditelj "Prijatelja" otkrio potresne detalje kako su glumci iz serije prihvatili Metjuovu smrt (VIDEO)
Serija "Prijatelji" - Copyright Profimedia

Oglasio se reditelj "Prijatelja" Džastin Barou i otkrio kako Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou podnose smrt Metjua Perija koji je 28. oktobra pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Govorio je o slavnom glumcu sa mnogo emocija gostujući u emisiji NBC Liz Kreutz "For Today".

Profimedia
 

Barou je rekao da je Peri bio veoma inventivan pred kamerama i da ga je oduševio već na prvom danu snimanja, navodi Blic Žena. Otkrio je i da je brzo znao da će serija ostvariti ogroman uspeh. Kultni sitkom doneo je svetsku popularnost svim glavnim glumcima, od Metjua i Dženifer Aniston, preko Kortni Koks i Dejvida Švimera do Meta Leblanka.

Njihov brat je umro

Glavni junaci postali su prijatelji i iza kamera.

- Poslao sam devojkama poruku onog dana kad smo saznali vest i one su bile očajne. Njihov brat je umro - izjavio je Barou i dodao:

- To je tako tužno. Želim da ga pamte kao divnog glumca, duhovitog čoveka i divnog prijatelja mnogim ljudima.

Reditelj nije mogao da sakrije emocije dok je govorio o slavnom glumcu koji je i iza scena bio ironičan baš kao i čuveni Čendler Bing kog je glumio u kultnoj seriji.

Profimedia
 

Prvi koji više nije deo porodice

- Metju je imao određeni način da preokrene sve - izjavio je reditelj koji je režirao 15 epizoda "Prijatelja" i napomenuo da mu je trebalo nekoliko dana da uopšte prihvati vest da je Peri umro.

- Bio je deo porodice, a sada je prvi koji više nije deo te porodice - naglasio je.

Preostala petorka iz "Prijatelja" objavila je zajedničko saopštenje o smrti dragog kolege u kojem su naveli: 

Profimedia
 

"Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike