„Ćao, zovem se Metju i trebalo bi da sam mrtav": Tragična ispovest preminulog glumca o borbi sa neizlečivim bolom!

31.10.2023

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljivanjem autobiografije svi su mogli da saznaju njegovu tužnu priču

„Ćao, zovem se Metju i trebalo bi da sam mrtav": Tragična ispovest preminulog glumca o borbi sa neizlečivim bolom!
Copyright Profimedia

Poslednje dane Sajma knjiga obeležila je i tužna vest da je preminuo glumac Metju Peri. Kako je serija „Prijatelji“ osvojila srca miliona ljudi širom planete, tako su nam i glumci postali bliski. 

Jedan od njih, Metju Peri, čuveni Čendler Bing iz serije, imao je svoje izazove za koje nije znalo mnogo ljudi, a onda je priča o njegovom alkoholizmu i zavisnosti od droge počela da se širi.

Profimedia
 

Objavljivanjem autobiografije „Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar“ svi su mogli da saznaju njegovu tužnu priču. Laguna je kupila prava za ovu knjigu pre šest meseci, a do Noći knjige u decembru knjiga će se naći u knjižarama širom naše zemlje. 

„Ćao, zovem se Metju, mada me možda znate i pod drugim imenom. Prijatelji me zovu Meti. I trebalo bi da sam mrtav.“

Proročka priča

Ovako proročki počinje uzbudljiva priča poznatog glumca koji je otkrio detalje svog života od dečjih ambicija do slave, preko zavisnosti i oporavka nakon ozbiljne zdravstvene krize koja mu je ugrozila život. Iskreno i srdačno, jedinstvenim i prepoznatljivim tonom, s puno "čendlerovskih" opaski i sarkazma Metju Peri opisuje rasparanu porodicu koja ga je odgajila (a istovremeno ga prepustila samom sebi), želju za priznanjem koja ga je gurala ka slavi i ogromnu prazninu unutar njega koju nije moglo da ispuni čak ni ostvarenje najvećih snova.

Promo/Laguna
 

Glumac govori i o miru koji je pronašao kada se oslobodio zavisnosti, kako se osećao povodom sveprisutnosti serije „Prijatelji“, deleći ujedno priče o svojim kolegama i drugim zvezdama koje je sreo na tom putu.

Bez zadrške Peri živo prikazuje svoju borbu sa zavisnošću i dubokim, neizlečivim bolom u sebi koji ju je raspirivao, iako se činilo da ima sve što čovek može da poželi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike