Suze Dženifer Aniston zbog Metjua Perija: Pomisao da ga izgubim...

01.11.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Ona je bila ta koja ga je suočila sa njegovim pijanstvom

Suze Dženifer Aniston zbog Metjua Perija: Pomisao da ga izgubim...
Copyright Profimedia

Dženifer Aniston je pre skoro 20 godina novinarki Dajan Sojer dala intervju u kojem se rasplakala zbog Metjua Perija, a nakon vesti o glumčevoj smrti snimak je ponovo počeo da kruži internetom. Aniston je 2004. u intervjuu progovorila o odnosima sa kolegama od kojih se te godine oprostila nakon deset sezona emitovanja kultne serije "Prijatelji", a na spomen Perijevog imena se odmah rasplakala. 

Profimedia
 

Sojer ju je upitala šta se nada da Peri zna o sebi, a glumica je kroz suze odgovorila: "Da je dobro."

Novinarka se osvrnula na Metjuevu bitku sa zavisnošću i činjenicu da su kolege iz "Prijatelja" pokušale da mu pomognu, ali nisu znali kako. 

- Mučio se. Mi nismo znali. Nismo bili spremni da se nosimo s tim. Niko se nikada nije time bavio. I pomisao da ga čak i izgubim... On ima put. Ali on je u redu - rekla je. 

Suočila ga sa njegovim pijanstvom

Perijeve borbe sa zavisnošću su se intenzivirale tokom 10 godina prikazivanja serije. Dok je prošle godine promovisao svoje memoare "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", otkrio je da je Aniston bila ta koja ga je suočila sa njegovim pijanstvom na setu u to vreme. 

Profimedia
 

Zvezde serije "Prijatelji" poslale su zajedničku izjavu nakon smrti glumca. 

"Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta", naveli su u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike