Salma Hajek otkrila zašto je oklevala da prihvati ulogu u novom filmu Anđeline Džoli (FOTO)

14.08.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

„Uvek sam se divila njenim filmovima, ali mislim da je ovaj na kome radimo ili najbolji ili jedan od njenih najboljih do sada“, ističe glumica

Salma Hajek otkrila zašto je oklevala da prihvati ulogu u novom filmu Anđeline Džoli (FOTO)
profimedia-0642493918 - Copyright Salma Hajek i Anđelina Džoli/Profimedia

Anđelina Džoli ponovo je iza kamere i režira film “Without blood” (Bez krvi), čija je radnja smeštena u Rim.

Glavnu ulogu tumači Salma Hajek, a dve holivudske zvezde su se veoma brzo sprijateljile nakon Marvelovog filma „Večni“, što je verovatno i uslovilo da Džolijeva slavnoj koleginici dodeli vodeću ulogu u ovom ostvarenju.

Salma Hajek ima samo reči hvale za svoju koleginicu. U intervjuu za magazin People, rekla je da je Anđelina „verovatno najbolji reditelj s kojim sam ikada radila, a sarađivala sam sa zaista velikim imenima.”

Profimedia
 

Hajekova je u svojoj dosadašnjoj karijeri igrala u filmovima Olivera Stouna (Savages), Stivena Soderberga (Traffic) i Kloi Žao (Eternals), kao i u ostvarenjima Ridlija Skota i Roberta Rodrigeza, što rečima upućenim Džolijevoj daje dodatnu težinu.

- Uvek sam se divila njenim filmovima, ali mislim da je ovaj na kome radimo ili najbolji ili jedan od njenih najboljih do sada - smatra glumica.

Anđelina Džoli je režirala pet filmova. „Bez krvi“ je adaptacija istoimenog romana Alesandra Barika, čija se radnja odvija „nakon neidentifikovanog sukoba“ i istražuje „univerzalne istine o ratu, traumi, sećanju i lečenju“.

Promo / MCF
 

Salma Hajek ističe da je snimanje bilo naporno, ali da je uživala u svakom trenutku:

- Bio je to veoma težak film za snimanje, ali s druge strane, mučili smo se s osmehom na licu jer Džolijeva đavolski dobro radi svoj posao.

Poznata glumica je priznala da je oklevala kada je dobila poziv od Anđeline.

- Moram da priznam da sam odugovlačila sa donošenjem odluke. Pomislila sam da ću, ako prihvatim ulogu, možda naše prijateljstvo dovesti u opasnost. Međutim, sada je poštujem još više - rekla je Hajekova za People.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike