"Ovo izgleda užasno": Obožavaoci šokirani prvom fotografijom iz filma "Snežana i sedam patuljaka" (FOTO)

29.10.2023

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Najnoviju adaptaciju kultnog klasika od početka prate brojne kontroverze

"Ovo izgleda užasno": Obožavaoci šokirani prvom fotografijom iz filma "Snežana i sedam patuljaka" (FOTO)
Snežana i sedam patuljaka - Copyright Profimedia

Ostvarenje "Snežana" je najnovija filmska adaptacija popularnog klasika "Snežana i sedam patuljaka" iz 1937. godine. Glavne uloge igraju Rejčel Zegler kao Snežana i Gal Gadot kao Zla kraljica. Režiju potpisuje Mark Veb poznat po filmu "Čudesni Spajdermen".

Film je daleko od izlaska, a već se našao u središtu kontroverzi. Glavna glumica Zegler je ranije komentarisala kako kultni klasik nije dobro "ostario" zbog prikaza žena na pozicijama moći.

Profimedia
 

Zatim je tu i odluka da se iz igranog filma izbace patuljci i zamene magičnim stvorenjima. To je posebno naljutilo glumce patuljastog rasta koji su postali sve glasniji oko nedobijanja uloga patuljastih likova u raznih filmskim i televizijskim projektima.

Ovaj film će propasti

Dizni je sada objavio prvu fotografiju iz nadolazećeg filma i razljutio obožavaoce legendarne priče. Čini se da su patuljci ipak u filmu, ali nisu u pitanju pravi glumci, već digitalni (CGI) likovi, navodi index.hr. Ne samo da su objavili prvu zvaničnu sliku iz filma već i novi datum izlaska, koji je sada na rasporedu 21. marta 2025, gotovo godinu dana kasnije od prvobitnog plana.

 

 

"Loše je, izgleda kao parodija", "Ovo izgleda užasno", "CGI izgleda katastrofa", "Ovo je prvi prikaz moje sledeće noćne more", "Sada imamo CGI likove umesto pravih glumaca? Nema šanse da ovaj film bude dobar", "Odvratno. Da li oni stvarno misle da mogu da vrate vreme kao da se nijedna kontroverza nije dogodila. Ovaj film će propasti", samo su neki od negativnih komentara obožavalaca na društvenoj mreži X. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike