Odložena premijera jednog od najvećih filmova 2024. godine: U glavnim ulogama Rajan Rejnolds i Hju Džekmen!

22.10.2023

15:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Pola ovog ostvarenja je već snimljeno

Odložena premijera jednog od najvećih filmova 2024. godine: U glavnim ulogama Rajan Rejnolds i Hju Džekmen!
Copyright Profimedia

Iako je štrajk scenarista odavno završen, glumci u Holivudu i dalje štrajkuju zbog čega su odloženi mnogi filmovi kao što je "Dina 2" i niz Marvelovih ostvarenja.

Čini se da se štrajk neće uskoro okončati, što najviše utiče na projekte velikih kompanija kao što je Dizni, koja je maj 2024. rezervisala za jedan od najiščekivanijih filmova sledeće godine.

Profimedia
 

U pitanju je "Deadpool 3" koji više nije na Diznijevom rasporedu emitovanja, preneo je Deadline. Film je odložen do daljnjeg.

Polovina snimljena

Reditelj Šon Levi rekao je da je polovina filma snimljena i da svi jedva čekaju da nastave. Međutim, čak i da se štrajk glumaca okonča, "Deadpool 3" više neće moći da konkuriše za 3. maj sledeće godine, kada je bila planirana svetska premijera.

Profimedia
 

Pretpostavlja se da bi novi datum mogao da bude 26. jul, ali je tada na rasporedu "Captain America: Brave New World". Završena je produkcija četvrtog dela ovog ostvarenja, pa ne bi trebalo da bude problema ako šefovi Diznija i Marvela odluče da zamene datume premijera.

U centru trećeg dela filma "Deadpool" 3 biće multiverzum. U filmu će se pojaviti Rajan Rejnolds kao Deadpool i Hju Džekmen kao Vulverin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike