Fanovi šokirani izjavom nove zvezde filma "Snežana i sedam patuljaka": "Originalni film je jeziv i voajerski" (VIDEO)

17.08.2023

13:00

0

Ovog puta je neće spasiti princ

Fanovi šokirani izjavom nove zvezde filma "Snežana i sedam patuljaka": "Originalni film je jeziv i voajerski" (VIDEO)
Rejčel Zegler - Copyright Profimedia

Sledeće godine se očekuje nova adaptacija filma "Snežana i sedam patuljaka". Međutim ovaj film će se potpuno razlikovati o svega onoga što bismo očekivali kada je u pitanju ova bajka.

Glavnu ulogu u novom filmu igra Rejčel Zegler, a ona je verziju filma iz 1937. godine nazvala "voajerskom i jezivom":

Profimedia
 

- Originalni crtani film izašao je 1937. godine i veliki je fokus na na njenu ljubavnu priču sa likom koji je proganja. Jezivo. To nismo uradili ovog puta. Imamo drugačiji ugao i sigurna sam da će mnogi ljudi pretpostaviti da je u pitanju ljubavna priča samo zato što smo izabrali momka... - rekla je Zeglerova za TV Extra.

Bez princa

Ona je dodala da u ovoj novoj bajci Snežanu neće spasiti princ.

- Neće je spasiti princ i neće sanjati o pravoj ljubavi. Ona sanja o tome da postane vođa kakav joj je njen pokojni otac rekao da može biti ako bude neustrašiva, poštena, hrabra i iskrena - dodala je.

Fanovi su ostali šokirani ovom izjavom i odmah su reagovali na društvenim mrežama, smatrajući da nema potrebe menjati izvornu verziju bajke.

Profimedia
 

Jedan obožavatelj je na Tviteru ponovo objavio intervju s naslovom: "Snežana je ljubavna priča, ali kao i sve. Dizni sada stvara novi film koji mora biti woke. Promenite izvornu priču što je više moguće kako biste uticali na nadolazeću generaciju djce!", bio je priično izrevoltiran ovaj fan.

Zegler je napala i jedna korisnica TikToka čiji je video do sada pogledan više od 9.4 milona puta.

Profimedia
 

Spajajući video s intervjuom, korisnica Angie je rekla:

- Nije antifeministički želeti se zaljubiti, želeti se udati, želeti ostati kod kuće, biti nežna, želeti biti domaćica. Nijedna od ovih stvari vas ne čini manje vrednom kao osobu ili ženu.

Kritikovanje Diznijevih princeza nije feministički. Nije svaka žena vođa. Ne želi svaka žena biti vođa. Ne žudi svaka žena za moći i to je u redu. Misliti da je žena manje vredna zato što se zaljubi ili zato što prihvata nečiju pomoć umesto da sama rešava svoje probleeme nije feministički - zaključila je tiktokerka.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike