Jedna od najlepših glumica na svetu igraće Zlu kraljicu u filmu "Snežana i sedam patuljaka"

06.11.2021

14:26

0

Letos je potvrđeno da će naslovnu ulogu igrati Rejčel Zegler, zvezda Spilbergovog rimejka čuvenog mjuzikla "Priče sa zapadne strane"

Jedna od najlepših glumica na svetu igraće Zlu kraljicu u filmu "Snežana i sedam patuljaka"
Snežana i sedam patuljaka - Copyright Printscreen/YouTube

Gal Gadot je u završnim pregovorima i po svemu sudeći ona će biti nova Zla kraljica u najavljenoj adaptaciji čuvenog Diznijevog klasika "Snežana i sedam patuljaka" koji bi trebalo da se snima naredne godine, objavio je Variety.

Letos je potvrđeno da će naslovnu ulogu u "Snežani" igrati Rejčel Zegler, zvezda Spilbergovog rimejka čuvenog mjuzikla "Priče sa zapadne strane" (od 9. decembra film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije).

Rejčel Zegler Promo / MCF
Rejčel Zegler

Holivudska zvezda Gal Gadot, koja je svojevremeno ponela i titulu najlepše žene Izraela, na velikom platnu do sada je tumačila karakterne, snažne žene, spremne da se suprotstave svim opasnostima i izbore za pravdu. Od većih uloga, izdvaja se ona u "Paklenim ulicama", "Čudesna žena", a očekuje je premijera filma "Red notice" koji je premijerno prikazan 5. novembra u odabranim bioskopima, a sedam dana kasnije biće dostupan i na Netfliksu.

Režiju "Snežane" će potpisati Mark Veb, inače poznat po filmovima o Spajdermenu, dok će pesme pisati Bendž Pasek i Džastin Pol, duo koji je potpisao i hvaljeni i nagrađivani "La La Land".

Gal Gadot Profimedia
Gal Gadot

Crtani film "Snežana i sedam patuljaka" prvi je dugometražni animirani film ikada snimljen. Baziran na bajci braće Grim (prvu verziju objavili 1812, prim. aut.), ovo animirano ostvarenje je objavljeno 1937. godine i iako su mnogi predviđali da će Dizni zbog njega bankrotirati, zapravo mu je doneo ogromno bogatstvo.

Profimedia
Snežana i sedam petuljaka

Bajka braće Grim adaptirana mnogo puta za veliko platno uključujući i horor film "Snežana: priča o užasu" sa Sigorni Viver i komediju "Ogledalce, ogledalce" sa Džulijom Roberts. Bajka je inspirisala i hit film iz 2012. "Snežana i lovac" sa Kristen Stjuart i Šarliz Teron, koji je zaradio 396 miliona dolara.

"Snežana i sedam patuljaka"/Profimedia
Snežana i sedam petuljaka

Crtani film "Snežana i sedam patuljaka" našao se i na meti kritičara jer, kako oni tvrde, uključuje "poljubac princa koji se događa dok glavna junakinja spava i to bez njenog pristanka".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike