Impresivne transformacije Penelope Kruz i Adama Drajvera u filmu "Ferari": Kako sačuvati ljubavnicu, brak i poslovnu imperiju (FOTO/VIDEO)

23.10.2023

12:00

0

Priča je fokusirana na život tvorca čuvenog automobila

Impresivne transformacije Penelope Kruz i Adama Drajvera u filmu "Ferari": Kako sačuvati ljubavnicu, brak i poslovnu imperiju (FOTO/VIDEO)
Adam Drajver i Penelope Kruz - Copyright Profimedia

Film "Ferari" u kojem glavne uloge igraju Adam Drajver i Penelope Kruz stiže u svetske bioskope 25. decembra, a sada je objavljen prvi trejler.

Profimedia
 

Film govori o životu Encija Ferarija osnivača čuvenog automobila Ferari.

Brak i kompanija koja se raspada

Radnja filma nas vraća u leto 1957. godine, gde je bivši vozač Formule 1 Enco Ferari u krizi. Iste te godine dešava se velika nesreća u kojoj Ferari biva optužen za ubistvo iz nehata.

Profiemdia
 

On testira granice svojih automobila što dovodi do kobnog sudara koji baca senku na njegov uspeh.

Istovremeno pokušava da sačuva život koji je izgradio sa suprugom i poslovnom partnerkom Laurom (Kruz) nakon smrti njihovog sina Dina, takođe pokušavajući da sačuva i odnos sa svojom ljubavnicom Linom Lardi.

Profimedia
 

Film je režirao Majkl Man i  rađen je u nezavisnoj produkciji, tako da na njega nije uticao štrajk u Holivudu, pa datum ulaska u bioskope nije pomeran.

Film je adaptirana verzija knjige "Enco Ferari - Čovek, Automobili, Trke, Mašina".

Pored Adama Drajvera i Penelope Kruz, u filmu igraju Šejlin Vudli, Sara Gordon, Gabrijel Leone, Džek O'Konel i Patrik Dempsi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike