Održana svetska premijera filma "Ferari" u Veneciji: Poznata srpska glumica na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)

01.09.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Penelope Kruz se, nažalost, nije pojavila na ovogodišnjoj Mostri

Održana svetska premijera filma "Ferari" u Veneciji: Poznata srpska glumica na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Svetska premijera filma "Ferari", reditelja Majka Mana, održana je sinoć na filmskom festivalu u Veneciji. U ovom ostvarenju zasnovanom na istinitoj priči o Encu Ferariju i njegovoj imperiji glavne uloge tumače Adam Drajver, Penelope Kruz i Patrik Dempsi.

Profimedia
 

"Kraljica Mostre" Penelope Kruz ove godine se nije pojavila na crvenom tepihu, pretpostavlja se zbog podrške štrajku u Holivudu, tokom kog je glumcima zabranjeno da promovišu svoje nove filmove bilo gde u svetu. Ostatak ekipe je uz posebno odobrenje posetio Veneciju.

Profimedia
 

Istinita priča o jednoj imperiji

Radnja filma nas vraća u leto 1957. godine, gde je bivši vozač Formule 1 Enco Ferari u krizi. Iste te godine dešava se velika nesreća u kojoj on biva optužen za ubistvo iz nehata. Bankrot preti fabrici koju su Ferari (Drajver) i njegova supruga Laura (Kruz) izgradili iz ničega tokom deset godina. Njihov nestalan brak ozbiljno je uzdrmao gubitak i sina Dina godinu dana ranije.

U međuvremenu, strast njegovih vozača da pobede gura ih do ivice dok kreću u trku od hiljadu milja širom Italije, poznatijoj kao "Mille Miglia".

Zanimljivo za je da je sinoć premijeri u Veneciji prisustvovala i naša popularna glumica Milena Radulović koja je pozirala fotografima na crvenom tepihu.

Film "Ferari" u svetske bioskope stiže krajem godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike