Holivud u potrazi za novim Vulverinom: Da li će ovaj glumac zameniti Hjua Džekmena? (FOTO)

23.10.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi obožavaoci smatraju da bi bio idealan za tu ulogu

Holivud u potrazi za novim Vulverinom: Da li će ovaj glumac zameniti Hjua Džekmena? (FOTO)
Vulverin - Copyright Profimedia

Iako se Hju Džekmen vraća kao Vulverin u filmu "Deadpool 3", Marvelov filmski svet aktivno traži glumca koji će se posvetiti toj ulozi duži niz godina. U poslednje vreme sve češće se spominje Danijel Redklif kao vodeći kandidat. Tome je doprinela i njegova telesna transformacija.

Profimedia
 

Mnogi obožavaoci popularnog glumca koji se proslavio ulogom Harija Potera, ali i fanovi Marvel franšize smatraju da bi Redklif bio idealan kao novi Vulverin. Ne samo zbog njegove telesne građe već i odličnih glumačkih sposobnosti.

Profimedia
 

Opsesivan sam

Glumac je nedavno odradio poligrafsko testiranje za Vanity Fair, gde je dao odgovor na pitanje da li je njegova fizička transformacija napravljena s razlogom.

- Da. Ojačao sam jer sam opsesivan. Poznajete moje roditelje, oni su fitnes majstori. I to je jednostavno prešlo na mene. Tako da nije zbog Vulverina. Polaskan sam, ali nije zbog toga - rekao je Danijel.

Profimedia
 

Pre toga su mu postavili pitanje da li je on glavni krivac za pokretanje glasina oko preuzimanja ove uloge, na šta je odgovorio da nije.

Inače, među brojnim Redklifovim angažmanima je i serija "Miracle Workers" (Čudotvorci) koju radi američki kanal TBS od 2019. godine. Svake sezone on se pojavljuje kao drugi (glavni) lik – od niže rangiranog anđela u prvoj, preko princa, pa sveštenika i sada u četvrtoj – ratnika Sida. 

Profimedia
 

Glumac je šokirao svoje obožavaoce jer se, iako je visok 165 centimetara i oduvek je bio prilično mršav, za ulogu Sida ozbiljno nabildovao. U scenama u kojima urla i besno otkida udove robotima, obučen samo u bele gaće, pokazao je zavidnu muskulaturu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike