Nikol Kidman i Hju Džekmen kao ljubavnici u staroj priči sa novim krajem: Pogledajte prvi trejler serije bazirane na čuvenom filmu (VIDEO)

20.10.2023

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Emitovanje počinje na striming servisu Hulu 26. novembra

Nikol Kidman i Hju Džekmen kao ljubavnici u staroj priči sa novim krajem: Pogledajte prvi trejler serije bazirane na čuvenom filmu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Objavljen je prvi trejler za seriju "Faraway Downs", opisanu kao "preispitivanje od šest poglavlja" epskog filma "Australija" iz 2008. godine, u kojoj glavne uloge tumače Nikol Kidman i Hju Džekmen.

U centru priče je ledi Sara Ešli (Kidman), koja stiže u Australiju neko vreme nakon muževljeve smrti da preuzme njegovu imovinu. Tamo upoznaje stočara Drovera, kojeg igra Džekmen i autohtono dete po imenu Nula (Brendon Volters), koji je uči da voli selo. Nevolja počinje kada dolazi policija koja namerava da uhapsi dete. Ešli odlučuje da se sa Droverom bori za dete i spase ranč, a sve se dešava u osvit Drugog svetskog rata. 

Profimedia
 

Novi završetak

Film, prema sinopsisu obećava ljubavnu aferu između dvoje glavnih junaka, kao i neizbežni uticaj Drugog svetskog rata na severnu Australiju u periodu od četiri godine. Serija je prvobitno objavljena kao film Baza Lurmana "Australija" iz 2008. godine, a reditelj je prošle godine u junu najavio da će ovo ostvarenje preraditi u televizijski format od šest epizoda sa novim završetkom. 

Profimedia
 

- Prvobitno sam nameravao da uzmem pojam epa u stilu „Prohujalo sa vihorom“ i da ga okrenem naopačke. Da kroz korišćenje romanse i epske drame osvetlim uloge ljudi iz prvih nacija i bolni ožiljak u australijskoj istoriji "ukradenih generacija" - rekao je Lurman u tadašnjoj izjavi i dodao:

- Dok film "Australija" ima svoj život, postojala je još jedna priča o ovoj priči, ona sa različitim slojevima i nijansama, pa čak i alternativnim obrtima zapleta koje nam je epizodni format omogućio da istražimo.

Serija počinje da se prikazuje na striming servisu Hulu 26. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike