Bond je mrtav, nema potrebe za Bondom: Sve što se pisalo u vezi s novim filmom o agentu 007 palo u vodu!

22.10.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Pred čelnim ljudima franšize je dug put na kome treba ponovo osmisliti kultnu ulogu

Bond je mrtav, nema potrebe za Bondom: Sve što se pisalo u vezi s novim filmom o agentu 007 palo u vodu!
Copyright Profimedia

Iako se gotovo svakodnevno pojavljuju nove informacije u vezi sa Džejms Bond franšizom i glumcem koji bi mogao da bude naslednik Danijela Krejga, sudeći po najnovijoj izjavi producentkinje Bond filmova Barbare Brokoli, put do novog filma je i te kako dug. 

Nedavno su svetski mediji preneli vest da je Aron Tejlor-Džonson prvi izbor za novog Bonda i vodeći favorit Brokolijeve, ali izgleda da je i to pod znakom pitanja. 

Profimedia
 

Producentkinja je istakla da je pred njima dug put na kome treba ponovo osmisliti kultnu ulogu uglađenog špijuna nakon što je Bond Danijela Krejga umro u filmu "Nije vreme za umiranje" iz 2021. Govoreći za The Guardian, ona je rekla:

Nolan izazvao nagađanja

- Vraćam se na film "Zlatno oko" iz 1995. godine kada su svi govorili: "Hladni rat je gotov, zid je gotov. Bond je mrtav, nema potrebe za Bondom, ceo svet je u miru, a sada nema zlikovaca." Danijel nam je dao mogućnost da istražimo emocionalni život lika i svet je bio spreman za to. Mislim da ovi filmovi odražavaju vreme u kome se nalaze. Pred nama je veliki put da ga ponovo osmislimo za sledeće poglavlje, a mi nismo ni počeli sa tim.

Profimedia
 

Reditelj "Openhajmera" Kristofer Nolan nedavno je izazvao nagađanja da bi neki od njegovih omiljenih glumaca mogli da dobiju ulogu, nakon što je za podkast "Happy Sad Confused" izjavio da bi bila "neverovatna privilegija" da režira film o Džejmsu Bondu, ali samo ako bi mogao da izabere zvezdu koja će da igra glavnu ulogu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike