Henri Kavil više ne čeka da li će biti izabran za novog Bonda: Popularni glumac kao tajni agent u filmu "Argil" (FOTO/VIDEO)

28.09.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Značajnu ulogu igra i nedoljivi sivi mačak

Henri Kavil više ne čeka da li će biti izabran za novog Bonda: Popularni glumac kao tajni agent u filmu "Argil"  (FOTO/VIDEO)
Henri Kavil - Copyright Profimedia

Objavljen je prvi trejler za novi špijunski triler pod nazivom "Argil" u kom je glavna uloga poverena Henriju Kavilu. Pored zvezde filmova o Supermenu i serije "Veštac" u filmu igraju i Brajs Dalas Hauard i Sem Rokvel, kao i jedan neodoljivi sivi mačak.

Profimedia
 

U zvaničnom sinopsisu ovog ostvarenja se navodi: "Eli Konvej (Hauard) je usamljena spisateljica špijunskih romana, koja voli da provodi noći uz kompjuter i svog mačka Alfija. Međutim, kada se dešavanja iz njenih knjiga o tajnom agentu Argilu, počnu da dešavaju u stvarnosti, za nju tihe noći postaju stvar prošlosti. U društvu Ejdena (Rokvel), špijuna alergičnog na mačke, Eli putuje svetom pokušavajući da ostane korak ispred ubica, dok se granica između njenog izmišljenog i stvarnog sveta zamagljuje".

Profimedia
 

Rođen da igra Bonda

U filmu igraju još i Brajan Krenston, Dua Lipa, Džon Sena, Semjuel L. Džekson i Ketrin O'Hara. 

- Trebao mi je neko ko je rođen da igra Džejmsa Bonda, što je Henri, a zatim sam ga privukao pre Bonda - rekao je reditelj Metju Von za Hollywood Reporter prošle godine i dodao:

- On igra grandioznog akcionog heroja. Potpuno je drugačiji od "Kingsmena", prenosi Euronews.

Profimedia
 

"Argil" stiže u svetske bioskope 2. februara sledeće godine godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike