Da li će jedan od najvećih reditelja današnjice snimati novi film o Džejmsu Bondu: Pregovori u toku (FOTO/VIDEO)

13.09.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ukoliko dogovor ne bude postignut još tri reditelja su u igri

Da li će jedan od najvećih reditelja današnjice snimati novi film o Džejmsu Bondu: Pregovori u toku (FOTO/VIDEO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Portal World of Reel je objavio da Kristofer Nolan, koji je režirao jedan od najvećih ovogodišnjih hitova film "Openhajmer", pregovara sa Barbarom Brokoli, producentkinjom filmova o Džejmsu Bondu, oko preuzimanja režije naredna dva ostvarenja o agentu 007. Prema istom izvoru, Brokoli odavno želi Nolana, ali su razgovori odlagani iz dva razloga a to su štrajk u Holivudu i Nolanove obaveze oko promocije „Openhajmera“. 

Profimedia
 

Kako navodi isti portal, ključni element dogovora biti će količina kreativne slobode koju Nolan želi kako bi preuzeo režiju dva filma o Džejmsu Bondu. U slučaju da se ne postigne dogovor sa Nolanom, u rezervi čekaju Deni Bojl (Trainspotting), Deni Vilnev (Dina) i Pol Gringras (The Bourne Supremacy).

Neverovatna privilegija

Pre dva meseca Nolan je gostovao u podkastu Happy Sad Confused gde je rekao kako bi režiranje filma o Bondu za njega bila apsolutna privilegija.

- Uticaj tih filmova na moj rad je i te kako primetan. Bila bi neverovatna privilegija kada bi režirao taj film. U isto vreme, kada se odlučite na tako nešto onda je jasno da radite sa određenim ograničenjima - rekao je Nolan i dodao:

- To mora da bude pravi trenutak u vašem kreativnom životu u kojem možete da izrazite ono što želite i stvarno se "zakopati" u nešto unutar odgovarajućih ograničenja jer nikada ne bih prihvatio tako nešto i to uradio pogrešno.

Potraga za glumcem koji će zameniti Danijela Krejga još uvek traje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike