Henri Kavil u ulozi novog superheroja: Epska avantura koja se pamti

01.09.2023

19:30

0

Nakon Supermena i serije "Veštac" još jedan izazov

Henri Kavil u ulozi novog superheroja: Epska avantura koja se pamti
Henri Kavil - Copyright Profiemdia

Henri Kavil trebalo bi da dobije glavnu ulogu u novom nastavku popularne akcione franšize "Gorštak" (Highlander), piše Euronews.

- Uranjanje u priču sa svim alatima koji su nam na raspolaganju, učiniće nama, a nadam se i svima vama, ovu priču avanturom koju nikada nećemo zaboraviti - izjavio je glumac.

Profimedia
 

Do sada je snimljeno pet filmova o Konoru Meklodu, besmrtnom Škotu rođenom u 16. veku, koji živi u Nujorku osamdesetih godina, kao trgovac antikviteta i primoran je da se suoči sa svojim zakletim neprijateljem.

Neka vrsta prednastavka "Gorštaka"

Od televizijskog filma iz 2007. pod nazivom "Highlander: The Source", franšiza je utihnula, a u međuvremenu su kružile različite glasine o njenoj budućnosti.

Tako je 2016. godine reditelj filmova o Džonu Viku Čed Staleski bio povezivan sa tim projektom, a Henri Kavil, zvezda "Supermena" i "Vešca" pominjao se kao potencijalni glavni glumac još od 2021.
Sada je, čini se, Stalevski potvrdio te glasine u podkastu "Happy Sad Confused".

Profimedia
 

- Prvo ću vama reći, da naša priča uključuje mnogo istih likova, ali smo uključili i elemente svih serija i pokušavamo da napravimo neku vrstu prednastavka, u odnosu na "The Gathering", tako da imamo prostora da izgradimo taj prostor - rekao je Staleski.

On je dodao da, ukoliko dobro osmisle likove, mogu da naprave "epsku seriju".

- Mislim da je to izuzetno bogata mitologija. Kad možete da odaberete bilo koji period u vremenu, bilo koju nacionalnost, kulturu i bilo koju osobu i učinite je besmrtnom, morate da se nosite i sa teretom besmrtnosti i to mi se jako dopada - rekao je reditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike