Džejmi Foks u novom filmu igra Boga: Ovaj glumac će tumačiti đavola (FOTO)

29.08.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je urnebesna komedija “Not Another Church Movie”

Džejmi Foks u novom filmu igra Boga: Ovaj glumac će tumačiti đavola (FOTO)
Džejmi Foks - Copyright Profimedia

Oskarovac Džejmi Foks izabran je da glumi Boga u predstojećoj komediji “Not Another Church Movie”, saznaje Deadline. U filmu scenariste i reditelja Džonija Meka, Foks se pojavljuje nasuprot Mikiju Rurku koji igra Đavola. Pored njih dvojice, u filmu su još i Kevin Denijels, Tiše Kembel, Kajla Prat i drugi.

Profimedia
 

Film je okarakterisan kao divlja vožnja kroz fantastični svet Tejlora Farija (Denijels), ambicioznog mladića koji je dobio svetu misiju od samog Boga da priča priče svoje porodice i inspiriše zajednicu. Njegova jedina briga su njegova porodica i zajednica. Ono što ne zna je da i đavo ima svoje planove.

Profmedia
 

Rad sa Foksom je blagoslov

Producenti filma su Džejms Majkl Kamings i bivši izvršni direktor kompanije Warner. Bros. Džim Kardvel.

- Oduševljeni smo će Džejmi Foks uzeti učešće u ovoj urnebesnoj komediji i što će pokazati svoj neverovatan talenat u ulozi Boga. Rad sa Foksom i Džonijem Mekom je pravi blagoslov - rekao je producent Kamings u izjavi za Deadline.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Complex News (@complexnews)

 

Najpoznatiji po ulogama u filmovima “Ray”, “Collateral”, “Django Unchained” i “Dreamgirls”, Foks je igrao u komediji o lovcu na vampire “Day Shift”, koja je čitav mesec provela na Netfliksovoj listi Global English Top 10, kao i hvaljenom naučno-fantastičnom ostvarenju “They Cloned Tyrone”, gde je glumio zajedno sa Džonom Bojegom.

Povratak posle bolesti

Glumac, koji je otvoreno govorio o putovanju “do pakla i nazad”, dok se tokom poslednjih meseci oporavljao od misteriozne bolesti, takođe je pozajmio glas u komediji o psima koji govore “Strays”, koji se u bioskopima prikazuje od 18. avgusta.

Profimedia
 

Među ostalim projektima je i Amazonov “The Burial” sa Tomijem Li Džonsom, navodi Headliner. Drama rediteljke Megi Bets biće premijerno prikazana na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru - najverovatnije bez prisustva glumaca zbog SAG-AFTRA štrajka - i još uvek se ne zna njegov datum objavljivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike