Mel Gibson u prednastavku "Džona Vika": Pogledajte prvi trejler za seriju o zloglasnom hotelu i mračnim tajnama podzemlja (FOTO/VIDEO)

06.09.2023

08:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi obožavaoci nisu zadovoljni jer je glumac dobio tako veliku ulogu

Mel Gibson u prednastavku "Džona Vika": Pogledajte prvi trejler za seriju o zloglasnom hotelu i mračnim tajnama podzemlja (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Objavljen je prvi trejler za "The Continental". Reč je o mini-seriji od tri epizode koja će istražiti zloglasni hotel iz franšize "Džon Vik", pa je zapravo prednastavak omiljenih akcionih filmova.

"The Continental" je svetski lanac hotela koji kriminalcima pruža neutralan prostor. Radnja je smeštena u Njujork 1970-ih i njegovo zapušteno podzemlje i prikazuje kako je Vinston Skot postao vlasnik zloglasnog hotela. Mel Gibson igra Kormaka, trenutnog vlasnika, koji želi osvetu.

Profimedia
 

Negativne reakcije gledalaca

"Gledaću samo zbog Mela Gibsona", komentarisala je jedna osoba na Tviteru.

Ipak, mnogo je više onih koji nisu srećni što je glumac dobio tako važnu ulogu. Zamerio im se zbog navodnih antisemitskih izjava koje je dao prilikom hapšenja zbog sumnje da je vozio pijan 2006. godine.

Profimedia
 

"Prava šteta je da je Gibson u "The Continentalu". Mislim da neću gledati seriju", "Ne razumem zašto je Mel Gibson u ovakvoj seriji", neki su od komentara.

Serija će biti dostupna na platformi Prime Video od 22. septembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike