Svako može da umre u svakom trenutku: Druga sezona serije "The Last of Us" donosi promene koje će mnoge iznervirati

22.08.2023

17:00

0

Ono što je sigurno da se dve velike zvezde Pedro Paskal i Bela Remzi vraćaju

Svako može da umre u svakom trenutku: Druga sezona serije "The Last of Us" donosi promene koje će mnoge iznervirati
Pedro Paskal i Bela Remzi - Copyright Profimedia

Još uvek nema preciznih informacija o početku druge sezone serije "The Last of Us", koje će definitivno biti. Međutim, ako sagledamo dinamiku prikazivanja prve sezone mogli bi da predvidimo početak snimanja.

Možemo da da računamo od januara 2021. godine, kada je počelo snimanje prve sezone "The Last of Us", a ono je trajalo oko godinu dana. Postprodukciji je bilo potrebno još nekoliko meseci ne bi li se specijalni i vizuelni efekti koje zahteva jedna apokaliptična priča doveli do savršenstva.

Profimedia
 

Sam Pedro Paskal je najavio da bi snimanje moglo da počne krajem ove godine, tako da bi prve epizode mogli očekivati kajem 2024. ili početkom 2025.

Neponovljiva hemija Džoela i Eli

Za sada, aktuelni štrajkovi u Holivudu ne ugrožavaju planove kreatora serije, ali ako potraju, postoji mogućnost da bi mogli i da utiču na ceo proces snimanja druge sezone.

Prva sezona je bila apsolutni hit, pre svega zbog neponovljive hemije između Pedra Paskala i Bele Remzi odnosno njihovih likova Džoela i Eli.

Profimedia
 

Za razliku od video-igre po kojoj je nastala, sama serija mnogo se više fokusira na unutrašnju dramu glavnih likova, nudeći ubedljive karaktere koji su nas doveli do prilično šokantnog finala.

Potraga za novom glumicom

Finale prve sezone ostavlja mnogo otvorenih opcija za dalju sudbinu likova. Počevši od Džoelove šokantne odluke da Elin život bude prioritet u odnosu na čovečanstvo, nakon što otkriva da planiraju da je ubiju kako bi stvorili lek.

Dok on kreće osvetnički da ubija po bolnici, čini se da će njegovi postupci imati posledice u drugoj sezoni, jer jedna žrtva uspeva da pobegne od njegovog gneva.

Profimedia
 

Šouraner Krejg Mejzin je potvrdio da se traži glumica za originalni lik iz igrice Ebi Anderson. 

Kako je istakao "ovo je prva uloga kojom smo želeli da se pozabavimo". Međutim, ceo proces je usporio aktuelni štrajk u Holivudu. Mejzin nije precizirao tačno kakvu glumicu traže ali je izjavio "da će se mnogi iznenaditi".

Izmene koje će mnoge iznervirati

Takođe, sve fanove zanima kada, kako će i kada doći do ključne smrti, koja se događa u igri.

Mejzin izbegava odgovor na ovo pitanje ali kaže da ono što je sigurno je da u drugoj sezoni "svako može da umre u svakom trenutku".

On naglašava i da će u drugoj sezoni biti unete izmene u odnosu na priču originalne video-igre. Ipak, nije mnogo zabrinut za reakciju strastvenih fanova:

Profimedia
 

- Postojaće neki trenuci u seriji kada će se iznervirati, ali će kasnije shvatiti da sve ima smisla.

Ono što je sigurno da se dve velike zvezde Pedro Paskal i Bela Remzi vraćaju, iako je postojala bojazan da Bela neće igrati svoj lik zbog razlike od 5 godina.

Zvaničnog tizera za drugu sezonu još nema, ali je jedan od kretora serije Nil Drukman na svom Tviter nalogu podelio zagonetan poster ruke koje drži čekić.

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike